Frikadeller med hytteost

Frikadeller med hytteost

En gammel dansk ret er den traditionelle frikadeller med kartofler som tilbehør. Det er somregel i de fleste familier en ret man sætter pris på.
Men for at det ikke altid er den samme hver gang er det godt at variere den ind i mellem. Her er Frikadeller med hytteost som også smager fortræffeligt.

Frikadeller med hytteost

Frikadeller med hytteost

En gammel dansk ret er den traditionelle frikadeller med kartofler som tilbehør. Det er somregel i de fleste familier en ret man sætter pris på. Men for at det ikke altid er den samme hver gang er det godt at variere den ind i mellem. Her er en udgave med hytteost som også smager fortræffeligt.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 45 min
Ret Hovedret, Pålæg
Køkken Dansk
Antal 12 stk.
Kalorier 153 kcal

Ingredienser
 

  • 500 gr. Svinekød Hakket
  • 1 stk. Rødløg
  • 2 stk. Æg Øko
  • 0,75 dl. Finvalsede Havregryn
  • 0,5 dl. Let Mælk Øko
  • 1 dl. Hytteost
  • 0,5 tsk. Friskkværnet Salt
  • 0,25 tsk. Friskkværnet Peber

Sådan gør du
 

  • Alt røres sammen.
  • Farsen formes med en spiseske og håndfladen til frikadeller ca. 12 stk
    Hytteost frikadeller1
  • Steges i ca. en dl. Becel margarine til de er frikadelle brune på begge sider (Vendes flere gange under vejs)
    Hytteost frikadeller3
  • God fornøjelse 🙂

Noter

Tips.
Bør nydes med nye kartofler i sommermånederne hvor man kan få dem friskopgravede...
Kan også nydes med en dejlig kartoffelsalat som for eksempel denne her på siden...

Nutrition

Kalorier: 153kcalKulhydrater: 4gProtein: 14gFedt: 9gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 1gEnumættet fedt: 3gKolesterol: 40mgNatrium: 280mgKalium: 171mgFiber: 0.2gSukker: 1g
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv et svar