Hvem kan ikke lide “fish and chips”… Her er der en god opskrift til hvordan man kan lave fiskene.

Fish and chips
"Fish and chips" er virkelig noget der er godt . Men kan man selv lave dem... ja det kan man godt og her er en god opskrift til hvordan man laver dem.
Ingredienser
- 375 g. Torsk Frisk helst, men kan bruge frost
- 100 g. Rugmel Øko
- 100 g. Hvedemel Øko
- groft salt
- Friskkværnet Peber
Sådan gør du
- Rugmel, hvedemel, salt og peber blandes hældes i en dyb tellerken.
- Fisken skylles i rent vand og vendes i melblandingen.
- Fiskestykkerne friture steges i ca. 2,5 - 3 min. Velbekomme
Noter
Serveres med pomfritter.
Nutrition
Kalorier: 253kcalKulhydrater: 38gProtein: 22gFedt: 1gMættet fedt: 0.1gFlerumættet fedt: 0.3gEnumættet fedt: 0.1gNatrium: 1mgKalium: 118mgFiber: 4gSukker: 0.3g
Tried this recipe?Let us know how it was!