Pande med gris og grønt
En enkel og meget velsmagende ret er "Pande med gris og grønt". Det er hurtig at lave når man kommer sent hjem og der ikke er så meget tid til at kæle for maden, men stadig ønsker noget lækkert.
Udstyr
1 Souterpande 32 cm
Ingredienser
- 500 g Svinekød Hakket (Øko)
- 3 stk Løg (små øko løg)
- 5 stk Gulerødder (Mellem store øko gulerødder)
- 400 g Ærter Øko
- 3 stk Fed hvidløg
- 2 spsk Olivenolie (til stegning)
- Friskkværnet Salt
- Friskkværnet Peber
- 0,5 tsk Piment d'espelette AOP
- 1 stk Kylling bouillon terning
- 25 g Smør Øko
Sådan gør du
- Varm olien på panden. Svits løgene til de er klare.3 stk Løg, 2 spsk Olivenolie
- Tilsæt fars og bouillon og svitses til det tager farve.500 g Svinekød Hakket, 1 stk Kylling bouillon terning
- De fede hvidløg hakkes fint, tilsættes og vendes rundt.3 stk Fed hvidløg
- Gulerødder skæres i små tern, tilsættes og varmes med i 4 - 5 min.5 stk Gulerødder
- Kryder retten med salt, peber og Piment d'espelette. Og lidt vand, evt. kartoffelvand/risvand.Friskkværnet Salt, Friskkværnet Peber, 0,5 tsk Piment d'espelette AOP
- Smøret smeltes i retten.25 g Smør Øko
Noter
Vi har her brugt kartofler som tilbehør, men der kan sagtens vælges ris i stedetfor.
Ernæring
Kalorier: 462kcalKulhydrater: 15gProtein: 27gFedt: 33gMættet fedt: 13gFlerumættet fedt: 3gEnumættet fedt: 14gTransfedt: 1gKolesterol: 103mgNatrium: 176mgKalium: 616mgFiber: 6gSukker: 6gVitamin A: 1191IUVitamin C: 41mgCalcium: 47mgJern: 3mg
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!
En enkel og meget velsmagende ret er “Pande med gris og grønt”. Det er hurtig at lave når man kommer sent hjem og der ikke er så meget tid til at kæle for maden, men stadig ønsker noget lækkert.