Stuvet spidskål er en dejlig ret, som passer netop til denne efteråret. Hvor der i netop denne her tid er et godt udvalg af friske grøntsager.

Stuvet spidskål
En dejlig ret som passer netop til denne efteråret og hvor der her er et godt udvalg af friske grøntsager.
Ingredienser
Stuvning
- 1 stk. Spidskål (Øko)
- 6 dl. Vand
- 25 g. Smør Øko
- 1 tsk. groft salt
Jævning
- 1 dl. Vand
- 50 g. Hvedemel Øko
Sådan gør du
- Spidskålen skylles og snittes fint
- Tag en større gryde, hæld vand, smør og salt i og tilsæt det fintsnittede spidskål. Varm op til det koger og lad det koge under låg i 15 - 20 min.
- Lad det nu koge videre uden låg i en 10 - 15 min. så vandet svinder lidt ind. Gerne under lidt omrøring.
- Lav nu jævningen til stuvningen. Når kålen er tilpas mør tilsættes jævningen.
Ernæring
Natrium: 40mgSukker: 0.04gFiber: 2gKalium: 15mgKolesterol: 13mgKalorier: 138kcalEnumættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 0.2gMættet fedt: 3gFedt: 5gProtein: 3gKulhydrater: 18g
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!