Stuvet spidskål med frikadeller

Stuvet spidskål

Stuvet spidskål er en dejlig ret, som passer netop til denne efteråret. Hvor der i netop denne her tid er et godt udvalg af friske grøntsager.

Stuvet spidskål med frikadeller

Stuvet spidskål

En dejlig ret som passer netop til denne efteråret og hvor der her er et godt udvalg af friske grøntsager.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 45 min
Samlet tid 1 t
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Antal 4 pers.
Kalorier 138 kcal

Ingredienser
 

Stuvning

  • 1 stk. Spidskål (Øko)
  • 6 dl. Vand
  • 25 g. Smør Øko
  • 1 tsk. groft salt

Jævning

Sådan gør du
 

  • Spidskålen skylles og snittes fint
  • Tag en større gryde, hæld vand, smør og salt i og tilsæt det fintsnittede spidskål. Varm op til det koger og lad det koge under låg i 15 - 20 min.
  • Lad det nu koge videre uden låg i en 10 - 15 min. så vandet svinder lidt ind. Gerne under lidt omrøring.
  • Lav nu jævningen til stuvningen. Når kålen er tilpas mør tilsættes jævningen.

Nutrition

Kalorier: 138kcalKulhydrater: 18gProtein: 3gFedt: 5gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 0.2gEnumættet fedt: 1gKolesterol: 13mgNatrium: 40mgKalium: 15mgFiber: 2gSukker: 0.04g
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv et svar