Grøntsags gratin

Grøntsags gratin

Grøntsags gratin er en alternativ ret til kartoffelmos med grøntsager. Her har vi så valgt at lave den som en gratin.

Grøntsags gratin

Grøntsags gratin

En alternativ ret til kartoffelmos med grøntsager. Her har vi valgt at lave den som en grating.
5 fra 2 stemmer
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 45 minutter
Samlet tid 1 time
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Antal 6 Pers.
Kalorier 350 kcal

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Grøntsager renses, skrælles og sættes over i en tykbundet gryde og koges til de er møre.
    Grøntsager
  • Så moses de og røres med en håndmikser. Tilsæt smør, salt og peber. En ildfast fad smøres med smørret.
    Moset grøntsager
  • Æg tilsættes og røres i med håndmikser og fordeles i fadet. Sættes i ovnen på 200 grader varmluft i ca. 30 min.

Ernæring

Kalorier: 350kcalKulhydrater: 45gProtein: 9gFedt: 15gMættet fedt: 8gFlerumættet fedt: 0.5gEnumættet fedt: 2gKolesterol: 18mgNatrium: 1402mgKalium: 1273mgFiber: 10gSukker: 8g
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv et svar