Grøntsags gratin

Grøntsags gratin

Grøntsags gratin er en alternativ ret til kartoffelmos med grøntsager. Her har vi så valgt at lave den som en gratin.

Grøntsags gratin

Grøntsags gratin

En alternativ ret til kartoffelmos med grøntsager. Her har vi valgt at lave den som en grating.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 45 min
Samlet tid 1 t
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Antal 6 Pers.
Kalorier 350 kcal

Ingredienser
 

Sådan gør du
 

  • Grøntsager renses, skrælles og sættes over i en tykbundet gryde og koges til de er møre.
    Grøntsager
  • Så moses de og røres med en håndmikser. Tilsæt smør, salt og peber. En ildfast fad smøres med smørret.
    Moset grøntsager
  • Æg tilsættes og røres i med håndmikser og fordeles i fadet. Sættes i ovnen på 200 grader varmluft i ca. 30 min.

Nutrition

Kalorier: 350kcalKulhydrater: 45gProtein: 9gFedt: 15gMættet fedt: 8gFlerumættet fedt: 0.5gEnumættet fedt: 2gKolesterol: 18mgNatrium: 1402mgKalium: 1273mgFiber: 10gSukker: 8g
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv et svar