Lamme Farsbrød med aubergine er et lækkert alternativ til den klassiske farsbrød. Den laves mere eller mindre som et almindeligt farsbrød.
Denne opskrift har jeg valgt at tilføje urter i som jeg synes passer godt til lam.
Lamme Farsbrød med aubergine
Lamme Farsbrød med de skønneste krydderier, som virkelig smager helt fantastisk sammen.
[egg id="7"]
Ingredienser
Fars
- 500 g. Lammekød Hakket
- 2 stk. Fed hvidløg
- 1 spsk Rosmarin (Tørret)
- 1 tsk. Timian tørret
- 1 tsk. Ribsgelé
- 1 stk. Æg Øko
- 2 spsk Tomat pure
- 1 dl. Rasp
- 2 stk. Bacon skiver
Aubergine
- 1 stk. Aubergine
- 1 tsk. groft salt
Sådan gør du
Aubergine
- Auberginen skyldes og skæres i ca. 3 mm tykke skiver, drysses med salt og skal så trække i ca. 15 min.
Fars
- Kom fars i en skål, tilsæt hvidløg, rosmarin, timian, tomatpure, rasp, æg, salt og ribsgele.
- Form halvdelen til et brød i et ildfast fad, læg 2 skiver bacon ovenpå, til sidst det sidste fars.
- Skyld nu auberginen og læg dem over farsbrødet. tilsidst pansles de med olie og bages i ovnen i 40 min ved 200 grader
Ernæring
Kalorier: 578kcalKulhydrater: 24gProtein: 36gFedt: 36gMættet fedt: 15gFlerumættet fedt: 3gEnumættet fedt: 13gKolesterol: 126mgNatrium: 825mgKalium: 540mgFiber: 4gSukker: 5g
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!