Lamme Farsbrød med aubergine

Lamme Farsbrød med aubergine

Lamme Farsbrød med aubergine er et lækkert alternativ til den klassiske farsbrød. Den laves mere eller mindre som et almindeligt farsbrød.
Denne opskrift har jeg valgt at tilføje urter i som jeg synes passer godt til lam.

Lamme Farsbrød med aubergine

Lamme Farsbrød med aubergine

Lamme Farsbrød med de skønneste krydderier, som virkelig smager helt fantastisk sammen.

[egg id="7"]
5 fra 1 stemme
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 40 min
Samlet tid 1 t
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Antal 4 pers
Kalorier 578 kcal

Ingredienser
 

Fars

  • 500 g. Lammekød Hakket
  • 2 stk. Fed hvidløg
  • 1 spsk. Rosmarin (Tørret)
  • 1 tsk. Timian tørret
  • 1 tsk. Ribsgelé
  • 1 stk. Æg Øko
  • 2 spsk. Tomat pure
  • 1 dl. Rasp
  • 2 stk. Bacon skiver

Aubergine

Sådan gør du
 

Aubergine

  • Auberginen skyldes og skæres i ca. 3 mm tykke skiver, drysses med salt og skal så trække i ca. 15 min.
    Lammefarsbrød med aubergine

Fars

  • Kom fars i en skål, tilsæt hvidløg, rosmarin, timian, tomatpure, rasp, æg, salt og ribsgele.
  • Form halvdelen til et brød i et ildfast fad, læg 2 skiver bacon ovenpå, til sidst det sidste fars.
    Lammefarsbrød med aubergine1
  • Skyld nu auberginen og læg dem over farsbrødet. tilsidst pansles de med olie og bages i ovnen i 40 min ved 200 grader

Nutrition

Kalorier: 578kcalKulhydrater: 24gProtein: 36gFedt: 36gMættet fedt: 15gFlerumættet fedt: 3gEnumættet fedt: 13gKolesterol: 126mgNatrium: 825mgKalium: 540mgFiber: 4gSukker: 5g
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv et svar