En dejlig tærte som jeg gerne vil dele med jer. Jeg synes virkelig at sammensætningen passede godt med fisken kuller, der jo har en lyst og mild smag som derfor ikke er for dominerende i smagen.
Opskrifterne på tærterne her på siden er lavet på tærtebunden som findes her på siden
Tærte med Tomat, Spinat og et stykke Kuller
En dejlig tærte som jeg gerne vil dele med jer. Jeg synes virkelig at sammensætningen passede godt med fisken kuller, der jo har en lyst og mild smag som derfor ikke er for dominerende i smagen.
Ingredienser
- 400 g. Tomater Øko
- 150 g. Spinat blade
- 3 stk. Æg Øko
- 0,5 tsk. Salt
- Friskkværnet Peber
- 100 g. Hytteost
- 75 g. Revet ost
- 1 tsk. Herpes de provence
- 100 g. Kuller fisk
Sådan gør du
- Mens tærtebunden bages de 7 min. i ovnen klargøres æggemassen. Æg, hytteost, salt, peber piskes sammen i en skål, helst med hånd.
- Når tærtebunden er kommet ud af ovnen fordeles spinat, tomater og det stykke færdig stegte kuller brækkes i mindre stykker og fordeles med det andet.
- Nu fordeles æggemassen i fadet, osten drysses over og herpes de provence drysses også over.
- Tærten bages i midten af ovnen uden varmluft på 225 grader i 25 - 30 min. Hold øje med den de sidste min. Æggemassen plejer at hæve sig når den er ved at være færdig.
Ernæring
Kalorier: 182kcalKulhydrater: 6gProtein: 19gFedt: 8gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 0.1gEnumættet fedt: 0.004gKolesterol: 21mgNatrium: 385mgKalium: 567mgFiber: 2gSukker: 3g
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!