Tærtebund.
Hvad er en tærte uden en god bund. Jeg har her en god, enkel og med en god smag.

Tærtebund
Hvad er en tærte uden en god bund. Jeg har her en god, enkel og med en god smag.
Ingredienser
- 100 g. A-38 yoghurt Øko
- 2 spsk Olie
- 60 g. Fuldkornshvedemel Øko
- 90 g. Hvedemel Øko
- 0,5 tsk. Salt
Sådan gør du
- Alle delene æltes sammen. Pakkes ind i film og sættes i køleskab i 30 min.
- Dejen rulles ud til ca. 3 - 4 cm tykkelse og lægges over i et tærtefad. Det er muligt at trække dejen ud til at nå op til kanten rundt.
- Dejen i fadet sættes nu i ovnen i 7 min. ved 200 grader. Den er nu klar til fyldet.
Ernæring
Natrium: 780mgSukker: 3gFiber: 10gKalium: 340mgKalorier: 754kcalEnumættet fedt: 15gFlerumættet fedt: 3gMættet fedt: 4gFedt: 23gProtein: 21gKulhydrater: 115g
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!