skidne æg med spinat

Skidenæg på en ny måde

Skidenæg på en ny måde.
En gammel ret som skidenæg kender de fleste som den traditionelle, men her er en alternativ med noget grønt i.

skidne æg med spinat

Skidenæg på en ny måde

Skidenæg på en ny måde
5 fra 1 stemme
Tilb. tid 45 min
Samlet tid 45 min
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Antal 4 Pers.
Kalorier 196 kcal

Ingredienser
  

Topping:

Sennepssauce:

Sådan gør du
 

  • Kog æggene smilende på ca. 6 min.

Topping:

  • Skær baconen i tern og rist dem sprøde på en pande.

Sennepssauce:

  • Smelt smørret i en lille gryde og rør melet i. Spæd med mælken under piskning, tilsæt spinaten og lad saucen småkoge nogle min.
  • Tag gryden fra varmen smag til med sennep, salt og peber og varm igennem uden at saucen koger ellers bliver den bitter. Pil æggene og læg dem i et halvdybt fad. Rør 10 g smør i saucen så den bliver blank og hæld den over æggene.
  • Drys med bacon og persille/purløg og servér de skidne æg straks.

Noter

Server med rugbrød til. Evt. Ristet

Nutrition

Kalorier: 196kcalKulhydrater: 6gProtein: 7gFedt: 16gMættet fedt: 7gKolesterol: 42mgNatrium: 263mgKalium: 200mgSukker: 5gVitamin A: 376IUCalcium: 125mgJern: 1mg
Tried this recipe?Let us know how it was!

Udgivet i Æg

Skriv et svar