Skidenæg på en ny måde.
En gammel ret som skidenæg kender de fleste som den traditionelle, men her er en alternativ med noget grønt i.

Skidenæg på en ny måde
Skidenæg på en ny måde
Ingredienser
- 8 stk. Æg Øko
Topping:
- 100 g. Bacon
Sennepssauce:
- 15 g. Smør Øko
- 2 spsk. Hvedemel Øko
- 4 dl. Let Mælk Øko
- 2 spsk. Grov sennep
- 1 pose Spinat blade
- Friskkværnet Salt
- Friskkværnet Peber
- 10 g. Smør Øko
- Frisk kruspersille Eller Frisk Purløg Hakket
Sådan gør du
- Kog æggene smilende på ca. 6 min.
Topping:
- Skær baconen i tern og rist dem sprøde på en pande.
Sennepssauce:
- Smelt smørret i en lille gryde og rør melet i. Spæd med mælken under piskning, tilsæt spinaten og lad saucen småkoge nogle min.
- Tag gryden fra varmen smag til med sennep, salt og peber og varm igennem uden at saucen koger ellers bliver den bitter. Pil æggene og læg dem i et halvdybt fad. Rør 10 g smør i saucen så den bliver blank og hæld den over æggene.
- Drys med bacon og persille/purløg og servér de skidne æg straks.
Noter
Server med rugbrød til. Evt. Ristet
Nutrition
Kalorier: 196kcalKulhydrater: 6gProtein: 7gFedt: 16gMættet fedt: 7gKolesterol: 42mgNatrium: 263mgKalium: 200mgSukker: 5gVitamin A: 376IUCalcium: 125mgJern: 1mg
Tried this recipe?Let us know how it was!