Æggekage bagt i ovn.

Æggekage bagt i ovn.

Æggekage bagt i ovn.

En aderledes, men hurtig og nem måde at lave en æggekage hvis man er lidt i tidsnød.

Æggekage bagt i ovn.

Æggekage bagt i ovn.

Æggekage bagt i ovn.
En aderledes, men hurtig og nem måde at lave en æggekage hvis man er lidt i tidsnød.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 1 t
Samlet tid 1 t 15 min
Ret Brunch, Hovedret
Køkken Dansk
Antal 4 Pers.
Kalorier 348 kcal

Udstyr

Pande 28 cm

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Bacon lægges i et lag på en plade med bagepapir. Steg dem i ovnen ved 225 grader i 15 Min. Tag baconen ud og læg stykkerne på et stykke køkkenrulle
    Æggekage bagt i ovn.
  • Pisk æg sammen med kartoffelmel, mælk, salt og peber og hæld blandingen i et smurt ovnfast fad.
  • Bag den i ovnen ved 175 grader i 25 min.
  • Drys osten ud over den og læg tomaterne på og giv den 5 min. mere. Server med den sprøde bacon, klippet purløg og rugbrød til.
    Æggekage bagt i ovn.

Noter

 

Ernæring

Natrium: 639mgCalcium: 71mgVitamin A: 127IUSukker: 1gFiber: 1gKalium: 186mgKolesterol: 63mgKalorier: 348kcalMættet fedt: 11gFedt: 32gProtein: 12gKulhydrater: 3gJern: 1mg
Nøgleord æg
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv et svar