Æggekage bagt i ovn.

Æggekage bagt i ovn.

Æggekage bagt i ovn.

En aderledes, men hurtig og nem måde at lave en æggekage hvis man er lidt i tidsnød.

Æggekage bagt i ovn.

Æggekage bagt i ovn.

Æggekage bagt i ovn.
En aderledes, men hurtig og nem måde at lave en æggekage hvis man er lidt i tidsnød.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 1 t
Samlet tid 1 t 15 min
Ret Brunch, Hovedret
Køkken Dansk
Antal 4 Pers.
Kalorier 348 kcal

Equipment

  • Pande 28 cm

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Bacon lægges i et lag på en plade med bagepapir. Steg dem i ovnen ved 225 grader i 15 Min. Tag baconen ud og læg stykkerne på et stykke køkkenrulle
    Æggekage bagt i ovn.
  • Pisk æg sammen med kartoffelmel, mælk, salt og peber og hæld blandingen i et smurt ovnfast fad.
  • Bag den i ovnen ved 175 grader i 25 min.
  • Drys osten ud over den og læg tomaterne på og giv den 5 min. mere. Server med den sprøde bacon, klippet purløg og rugbrød til.
    Æggekage bagt i ovn.

Noter

 

Nutrition

Kalorier: 348kcalKulhydrater: 3gProtein: 12gFedt: 32gMættet fedt: 11gKolesterol: 63mgNatrium: 639mgKalium: 186mgFiber: 1gSukker: 1gVitamin A: 127IUCalcium: 71mgJern: 1mg
Keyword æg
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv et svar