Æggekage bagt i ovn.
En aderledes, men hurtig og nem måde at lave en æggekage hvis man er lidt i tidsnød.
Æggekage bagt i ovn.
Æggekage bagt i ovn.En aderledes, men hurtig og nem måde at lave en æggekage hvis man er lidt i tidsnød.
Udstyr
Pande 28 cm
Ingredienser
- 300 g. Bacon
- 8 stk. Æg Øko
- 1 spsk Kartoffelmel
- 1 dl. Let Mælk Øko
- 1 tsk. groft salt
- 1 knsp. Peber
- 2 stk. Tomater Øko
- 1 bdt Frisk Purløg
- 20 g. Cheddar ost øko
Sådan gør du
- Bacon lægges i et lag på en plade med bagepapir. Steg dem i ovnen ved 225 grader i 15 Min. Tag baconen ud og læg stykkerne på et stykke køkkenrulle
- Pisk æg sammen med kartoffelmel, mælk, salt og peber og hæld blandingen i et smurt ovnfast fad.
- Bag den i ovnen ved 175 grader i 25 min.
- Drys osten ud over den og læg tomaterne på og giv den 5 min. mere. Server med den sprøde bacon, klippet purløg og rugbrød til.
Noter
Ernæring
Kalorier: 348kcalKulhydrater: 3gProtein: 12gFedt: 32gMættet fedt: 11gKolesterol: 63mgNatrium: 639mgKalium: 186mgFiber: 1gSukker: 1gVitamin A: 127IUCalcium: 71mgJern: 1mg
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!