Koldskål med tykmælk 4

Koldskål med tykmælk

Koldskål med tykmælk
Varmen er endelig kommet derude og så er det super med koldskål til aften. Og til koldskål har vi i dagens anledning oveni købet hjemmebagte kammerjunkere. Alletiders.

Koldskål med tykmælk 4

Koldskål med tykmælk

Varmen er endelig kommet derude og så er det super med koldskål til aften. Og til koldskål har vi i dagens anledning oveni købet hjemmebagte kammerjunkere. Alletiders.
5 fra 1 stemme
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 45 min
Ret Desert, Forret, Hovedret, Morgenbordet
Køkken Dansk
Antal 4 Pers.
Kalorier 479 kcal

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Æggeblommer, vaniljepulver og sukker piskes sammen. Har man ikke vaniljepulver kan man bruge en tsk. vaniljesukker.
  • Kærnemælk tilsættes under forsigtig omrøring og til sidst tilsættes tykmælk ligeledes under forsigtig omrøring. Så bliver koldskålen meget cremet og luftig.

Nutrition

Kalorier: 479kcalKulhydrater: 50gProtein: 20gFedt: 15gMættet fedt: 8gFlerumættet fedt: 1gEnumættet fedt: 4gKolesterol: 380mgNatrium: 277mgKalium: 410mgSukker: 49g
Tried this recipe?Let us know how it was!

Udgivet i Æg

Skriv et svar