Koldskål med tykmælk
Varmen er endelig kommet derude og så er det super med koldskål til aften. Og til koldskål har vi i dagens anledning oveni købet hjemmebagte kammerjunkere. Alletiders.

Koldskål med tykmælk
Varmen er endelig kommet derude og så er det super med koldskål til aften. Og til koldskål har vi i dagens anledning oveni købet hjemmebagte kammerjunkere. Alletiders.
Ingredienser
- 6 stk. Æggeblommer Øko
- 0,5 tsk. Vaniljepulver Øko
- 1,25 dl. Rørsukker
- 1 liter Kærnemælk Øko
- 1 liter Tykmælk Øko
Sådan gør du
- Æggeblommer, vaniljepulver og sukker piskes sammen. Har man ikke vaniljepulver kan man bruge en tsk. vaniljesukker.
- Kærnemælk tilsættes under forsigtig omrøring og til sidst tilsættes tykmælk ligeledes under forsigtig omrøring. Så bliver koldskålen meget cremet og luftig.
Ernæring
Kalorier: 479kcalKulhydrater: 50gProtein: 20gFedt: 15gMættet fedt: 8gFlerumættet fedt: 1gEnumættet fedt: 4gKolesterol: 380mgNatrium: 277mgKalium: 410mgSukker: 49g
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!