Stuvet spinat/hvidkål er en god og sund tilbehør til mange retter.
Stuvet spinat/hvidkål
Stuvet spinat/hvidkål er en god og sund tilbehør til mange retter.
Udstyr
Pande 28 cm
Ingredienser
- 0,5 stk. Hvidkåls hoved (En lille en.)
- 400 g. Økologisk Hakket spinat
- 4 dl. Vand
- 1 tsk. groft salt
- 25 g. Smør Øko
- 0,5 liter Madlavnings fløde 18%
- 0,5 tsk. Sukker Øko
- groft salt
- Peber (Friskkværnet)
Sådan gør du
- Hvidkåls stok fjernes og køres gennem foodprocessor.
- Vand og salt bringes i kog i passende størrelse gryde (4 l.)
- Kål tilsættes og koges i ca. 25 Min.
- Tilsæt hakket spinat og lad det simre yderligere.
- Tilsæt Madlavning fløde og smag til med salt og peber + sukker.
Noter
Kan fint bruges sammen med eks. Laksebøffer, kartoffelbåde,
Ernæring
Kalorier: 500kcalKulhydrater: 7gProtein: 5gFedt: 52gMættet fedt: 32gKolesterol: 185mgNatrium: 273mgKalium: 652mgFiber: 2gSukker: 1gVitamin A: 11371IUVitamin C: 29mgCalcium: 183mgJern: 3mg
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!