Laksebøffer med sprødt skind

Stuvet spinat/hvidkål

Stuvet spinat/hvidkål er en god og sund tilbehør til mange retter.

Laksebøffer med sprødt skind

Stuvet spinat/hvidkål

Stuvet spinat/hvidkål er en god og sund tilbehør til mange retter.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 45 minutter
Samlet tid 1 time
Køkken Dansk
Antal 4 Pers.
Kalorier 500 kcal

Udstyr

Pande 28 cm

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Hvidkåls stok fjernes og køres gennem foodprocessor.
    Brændende kærlighed på en anderledes måde
  • Vand og salt bringes i kog i passende størrelse gryde (4 l.)
  • Kål tilsættes og koges i ca. 25 Min.
  • Tilsæt hakket spinat og lad det simre yderligere.
    Spinat,hvidkål
  • Tilsæt Madlavning fløde og smag til med salt og peber + sukker.

Noter

Kan fint bruges sammen med eks. Laksebøffer, kartoffelbåde,
 

Ernæring

Kalorier: 500kcalKulhydrater: 7gProtein: 5gFedt: 52gMættet fedt: 32gKolesterol: 185mgNatrium: 273mgKalium: 652mgFiber: 2gSukker: 1gVitamin A: 11371IUVitamin C: 29mgCalcium: 183mgJern: 3mg
Nøgleord hvidkål, Spinat, stuvning
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv et svar