Rødkål[1]

Rødkål

Mangler du en god klassisk rødkål er der her en god forslag til en.

Rødkål[1]

Rødkål

Mangler du en god klassisk rødkål er der her en god forslag til en.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 45 min
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Antal 4 Pers.
Kalorier 473 kcal

Ingredienser
  

  • 1 stk. Rødkål (mellem str. økologisk)
  • 50 g. Smør Øko
  • 0,5 dl. Frilands Andefond langtidssimret. (Pose købt i bilka)
  • 4 - 5 stk. Nelliker.
  • 1 knsp Allehånde
  • 7 stk. Fennikel. (Lidt stjerneanis)
  • 2 stk. hel kanel. (6 - 7 cm. lange)
  • 1 spsk Honning
  • 0,5 stk. Citron (Revet citronskal)
  • 0,5 dl. Ripssaft.
  • 0,5 dl. Rødvin.

Sådan gør du
 

  • Kål svitses af i smør + andefond.
  • Resten tilsættes og sættes til at simre i ca. en halv time til kålen falder sammen og er tilpas mør.

Ernæring

Natrium: 594mgCalcium: 173mgVitamin C: 1mgVitamin A: 1250IUSukker: 2gFiber: 7gKalium: 310mgKolesterol: 108mgKalorier: 473kcalMættet fedt: 26gFedt: 43gProtein: 2gKulhydrater: 15gJern: 3mg
Nøgleord rødkål
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv et svar