Koldskåls crunch

Koldskåls Crunch

Koldskåls Crunch
Det er sommer og når det er varmt er der ikke noget bedre end koldskål til aften… Men der skal helst noget i koldskålen og det kunne være kammerjunkere, men det kunne også være koldskåls crunch. Her er en opskrift som vi stadig arbejder på at udvikle.

Koldskåls crunch

Koldskåls Crunch

Det er sommer og når det er varmt er der ikke noget bedre end koldskål til aften… Men der skal helst noget i koldskålen og det kunne være kammerjunkere, men det kunne også være koldskåls crunch. Her er en opskrift som vi stadig arbejder på at udvikle.
[egg id="5"]
5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 45 min
Ret Desert, Forret, Hovedret
Køkken Dansk
Antal 4 Pers.
Kalorier 563 kcal

Ingredienser
  

  • 5 dl. Finvalsede Havregryn
  • 1 tsk. Kokosolie
  • 2 tsk. Honning
  • 40 g. Smør Øko
  • 2 tsk. Vaniljesukker
  • 1 tsk. Sukker Øko
  • 0,5 dl. Mandler (Hakkede)
  • 10 stk. Pecannødder (Hakkede)

Sådan gør du
 

  • Nødderne hakkes groft.
  • Olie, honning og smør smeltes på panden.
  • Havregryn tilsættes, sammen med sukker, vanilje og nødder.
  • Ristes derpå ved middelvarme, under jævnlig omrøring til det får farve.
  • Sæt det til afkøling- og så er det klar til brug.
  • God appetit.

Ernæring

Natrium: 560mgSukker: 10gFiber: 5gKalium: 293mgKolesterol: 45mgKalorier: 563kcalEnumættet fedt: 11gFlerumættet fedt: 5gMættet fedt: 9gFedt: 27gProtein: 14gKulhydrater: 67g
Nøgleord crunch, koldskål
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv et svar