Koldskåls Crunch
Det er sommer og når det er varmt er der ikke noget bedre end koldskål til aften… Men der skal helst noget i koldskålen og det kunne være kammerjunkere, men det kunne også være koldskåls crunch. Her er en opskrift som vi stadig arbejder på at udvikle.

Koldskåls Crunch
Det er sommer og når det er varmt er der ikke noget bedre end koldskål til aften… Men der skal helst noget i koldskålen og det kunne være kammerjunkere, men det kunne også være koldskåls crunch. Her er en opskrift som vi stadig arbejder på at udvikle.[egg id="5"]
Ingredienser
- 5 dl. Finvalsede Havregryn
- 1 tsk. Kokosolie
- 2 tsk. Honning
- 40 g. Smør Øko
- 2 tsk. Vaniljesukker
- 1 tsk. Sukker Øko
- 0,5 dl. Mandler (Hakkede)
- 10 stk. Pecannødder (Hakkede)
Sådan gør du
- Nødderne hakkes groft.
- Olie, honning og smør smeltes på panden.
- Havregryn tilsættes, sammen med sukker, vanilje og nødder.
- Ristes derpå ved middelvarme, under jævnlig omrøring til det får farve.
- Sæt det til afkøling- og så er det klar til brug.
- God appetit.
Ernæring
Natrium: 560mgSukker: 10gFiber: 5gKalium: 293mgKolesterol: 45mgKalorier: 563kcalEnumættet fedt: 11gFlerumættet fedt: 5gMættet fedt: 9gFedt: 27gProtein: 14gKulhydrater: 67g
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!