Koldskåls crunch

Koldskåls Crunch

Koldskåls Crunch
Det er sommer og når det er varmt er der ikke noget bedre end koldskål til aften… Men der skal helst noget i koldskålen og det kunne være kammerjunkere, men det kunne også være koldskåls crunch. Her er en opskrift som vi stadig arbejder på at udvikle.

Koldskåls crunch

Koldskåls Crunch

Det er sommer og når det er varmt er der ikke noget bedre end koldskål til aften… Men der skal helst noget i koldskålen og det kunne være kammerjunkere, men det kunne også være koldskåls crunch. Her er en opskrift som vi stadig arbejder på at udvikle.
[egg id="5"]
5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 45 minutter
Køkken Dansk
Antal 4 Pers.
Kalorier 563 kcal

Ingredienser
  

  • 5 dl. Finvalsede Havregryn
  • 1 tsk. Kokosolie
  • 2 tsk. Honning
  • 40 g. Smør Øko
  • 2 tsk. Vaniljesukker
  • 1 tsk. Sukker Øko
  • 0,5 dl. Mandler (Hakkede)
  • 10 stk. Pecannødder (Hakkede)

Sådan gør du
 

  • Nødderne hakkes groft.
  • Olie, honning og smør smeltes på panden.
  • Havregryn tilsættes, sammen med sukker, vanilje og nødder.
  • Ristes derpå ved middelvarme, under jævnlig omrøring til det får farve.
  • Sæt det til afkøling- og så er det klar til brug.
  • God appetit.

Ernæring

Kalorier: 563kcalKulhydrater: 67gProtein: 14gFedt: 27gMættet fedt: 9gFlerumættet fedt: 5gEnumættet fedt: 11gKolesterol: 45mgNatrium: 560mgKalium: 293mgFiber: 5gSukker: 10g
Nøgleord crunch, koldskål
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv et svar