Koldskåls Crunch
Det er sommer og når det er varmt er der ikke noget bedre end koldskål til aften… Men der skal helst noget i koldskålen og det kunne være kammerjunkere, men det kunne også være koldskåls crunch. Her er en opskrift som vi stadig arbejder på at udvikle.

Koldskåls Crunch
Det er sommer og når det er varmt er der ikke noget bedre end koldskål til aften… Men der skal helst noget i koldskålen og det kunne være kammerjunkere, men det kunne også være koldskåls crunch. Her er en opskrift som vi stadig arbejder på at udvikle.[egg id="5"]
Ingredienser
- 5 dl. Finvalsede Havregryn
- 1 tsk. Kokosolie
- 2 tsk. Honning
- 40 g. Smør Øko
- 2 tsk. Vaniljesukker
- 1 tsk. Sukker Øko
- 0,5 dl. Mandler Hakkede
- 10 stk. Pecannødder Hakkede
Sådan gør du
- Nødderne hakkes groft.
- Olie, honning og smør smeltes på panden.
- Havregryn tilsættes, sammen med sukker, vanilje og nødder.
- Ristes derpå ved middelvarme, under jævnlig omrøring til det får farve.
- Sæt det til afkøling- og så er det klar til brug.
- God appetit.
Nutrition
Kalorier: 563kcalKulhydrater: 67gProtein: 14gFedt: 27gMættet fedt: 9gFlerumættet fedt: 5gEnumættet fedt: 11gKolesterol: 45mgNatrium: 560mgKalium: 293mgFiber: 5gSukker: 10g
Tried this recipe?Let us know how it was!