Kåldolmer (3)

Kåldolmere

Kåldolmere er også en af de retter der mere og mere forsvinder sammen med mange andre retter.

Kåldolmer (3)

Kåldolmere

Kåldolmere er også en af de retter der mere og mere forsvinder sammen med mange andre retter.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 45 minutter
Samlet tid 1 time
Køkken Dansk
Antal 6 Pers.
Kalorier 278 kcal

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Farsen røres med rasp, æg, løg, mel, mælk og krydres tilsidst med salt og peber.
  • Hvidkålen skylles og koges til de yderste blade er blevet bløde.
  • Pil de yderste 10 blade af og lav 10 små pakker med fars. Luk dem forsigtig og snør dem forsigtig med husholningsgarn.
    Kåldolmer
  • Steg dem på panden til de er gyldne, tilsæt vand og lad dem så ligge og simre i ca. en time ved svag varme.
    Kåldolmer (2)

Noter

Resten af kålen kan det anbefales at lave brunkål af.

Ernæring

Kalorier: 278kcalKulhydrater: 3gProtein: 18gFedt: 21gMættet fedt: 8gKolesterol: 74mgNatrium: 132mgKalium: 331mgFiber: 1gSukker: 1gVitamin A: 33IUVitamin C: 4mgCalcium: 40mgJern: 1mg
Nøgleord fars, hvidkål
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv et svar