Kåldolmere er også en af de retter der mere og mere forsvinder sammen med mange andre retter.
Kåldolmere
Kåldolmere er også en af de retter der mere og mere forsvinder sammen med mange andre retter.
Ingredienser
- 600 g. Svinekød Hakket (Økologisk)
- 0,75 dl. Rasp
- 2 stk. Æg Øko (Økologisk)
- 1 stk. Løg (fint hakket.)
- 2 spsk Hvedemel Øko
- 1 dl. Let Mælk Øko
- Friskkværnet Hvidpeber
- 1 tsk. groft salt
- 4 dl. Vand
Sådan gør du
- Farsen røres med rasp, æg, løg, mel, mælk og krydres tilsidst med salt og peber.
- Hvidkålen skylles og koges til de yderste blade er blevet bløde.
- Pil de yderste 10 blade af og lav 10 små pakker med fars. Luk dem forsigtig og snør dem forsigtig med husholningsgarn.
- Steg dem på panden til de er gyldne, tilsæt vand og lad dem så ligge og simre i ca. en time ved svag varme.
Noter
Resten af kålen kan det anbefales at lave brunkål af.
Ernæring
Kalorier: 278kcalKulhydrater: 3gProtein: 18gFedt: 21gMættet fedt: 8gKolesterol: 74mgNatrium: 132mgKalium: 331mgFiber: 1gSukker: 1gVitamin A: 33IUVitamin C: 4mgCalcium: 40mgJern: 1mg
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!