Dansk bøf med bløde løg

Hakkebøffer med bløde løg

Mange er meget glade for den traditionelle ret hakkebøffer med bløde løg. Vi har her kombineret det med noget grønt og her er en anden måde at tilberede den på.

Dansk bøf med bløde løg

Hakkebøffer med bløde løg i en topping

Mange er meget glade for den traditionelle ret hakkebøf med bløde løg. Men da vi meget gerne også vil kombinere det med noget grønt er her en anden måde at tilberede den på.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 45 min
Samlet tid 1 t 5 min
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Antal 4 Pers.
Kalorier 680 kcal

Ingredienser
 

  • 450 g. Oksekød
  • 450 g. Svinekød Hakket
  • 0,5 stk. Savoykål
  • 2 stk. Rødløg
  • 3 stk. Løg
  • 15 stk. Ramsløg (Frisk)
  • 1 tsk. groft salt
  • Friskkværnet Peber

Sådan gør du
 

  • Kødet blandes og formes til fire bøffer.
    Dansk bøf med bløde løg
  • Løgene pilles og skæres i ringe. Savoykålen snittes passende fint sammen med ramsløgene.
  • Zittauer løg svitses først til de er bløde og lægges på et fad. Rødløg og savoykålen svitses derpå og når rødløgene er tilpas bløde tilføjes de andre løg igen sammen med ramsløg
    Dansk bøf med bløde løg
  • Bøffene brunes på en pande med rigelig fedtstof som senere skal bruges til sovsen. Når de har fået en passende farve vendes de og krydres med Groft sydesalt og friskkværnet peber. Når de så igen har fået farve vendes de igen og krydres igen med Groft sydesalt og friskkværnet peber. Nu skal de bare stå og simre for lavt blus på komfuret til saften fra bøfferne er klar.
    Dansk bøf med bløde løg

Nutrition

Kalorier: 680kcalKulhydrater: 12gProtein: 63gFedt: 41gMættet fedt: 16gFlerumættet fedt: 2gEnumættet fedt: 18gKolesterol: 199mgNatrium: 885mgKalium: 1013mgFiber: 4gSukker: 5g
Keyword hakkebøf, løg
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv et svar