Risret med søde kartofler og porrer. Jeg har altid været glad for risretter som regel og er tit nysgerrig efter nye udgaver af risretter.
Her er en anden måde igen at lave den.
Risret med søde kartofler og porrer.
Jeg har altid været glad for risretter som regel og er tit nysgerrig efter nye udgaver af risretter.
Her er en anden måde igen at lave den.
Ingredienser
- 500 g. Oksekød (Øko fars)
- 3 stk. Gulerødder
- 2,5 dl. Ærter Øko
- 2 stk. Fed hvidløg
- 2 stk. Porrer
- 3 stk. Sød Kartofel (Øko)
- 0,5 tsk. Karry Øko
- 1 tsk. Mild Paprika Øko
- 8 dl. Vand
- 0,5 tsk. Grønsagsbouillion
- 1 tsk. groft salt
- Friskkværnet Peber
Sådan gør du
- Grøntsager startes med at renses og snittes rimmeligt fint.
- Kødet brunes i en tør sautepande sammen med hvidløg, karry og paprika. Tilsæt gulerødder, søde kartofler og porrer - svits det et minut.
- Tilsæt vand, grøntsagsbouillion. Og skru ned på det laveste blus når det koger og lad det simre 10 min. med låg.
- Skyl risene og tilsæt dem - rør rundt og lad det simre 10 - 15 min. Husk under låg - Smag til med salt og peber.
- Så er maden klar:)
Noter
Der er flere der gerne vil have ketchup til retten.
En god salat kan anbefales for eks. denne her.
En god salat kan anbefales for eks. denne her.
Ernæring
Kalorier: 332kcalKulhydrater: 10gProtein: 27gFedt: 20gMættet fedt: 9gKolesterol: 88mgNatrium: 194mgKalium: 536mgFiber: 3gSukker: 4gVitamin A: 833IUVitamin C: 25mgCalcium: 35mgJern: 4mg
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!