Risret med søde kartofler og porrer

Risret med søde kartofler og porrer

Risret med søde kartofler og porrer. Jeg har altid været glad for risretter som regel og er tit nysgerrig efter nye udgaver af risretter.
Her er en anden måde igen at lave den.

Risret med søde kartofler og porrer

Risret med søde kartofler og porrer.

Jeg har altid været glad for risretter som regel og er tit nysgerrig efter nye udgaver af risretter. Her er en anden måde igen at lave den.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 20 min
Samlet tid 35 min
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Antal 4 Pers.
Kalorier 332 kcal

Ingredienser
 

Sådan gør du
 

  • Grøntsager startes med at renses og snittes rimmeligt fint.
    Grøntsager til risret
  • Kødet brunes i en tør sautepande sammen med hvidløg, karry og paprika. Tilsæt gulerødder, søde kartofler og porrer - svits det et minut.
  • Tilsæt vand, grøntsagsbouillion. Og skru ned på det laveste blus når det koger og lad det simre 10 min. med låg.
    Risretten simrer
  • Skyl risene og tilsæt dem - rør rundt og lad det simre 10 - 15 min. Husk under låg - Smag til med salt og peber.
    Risret simrer nu med ris
  • Så er maden klar:)

Noter

Der er flere der gerne vil have ketchup til retten.
En god salat kan anbefales for eks. denne her.

Nutrition

Kalorier: 332kcalKulhydrater: 10gProtein: 27gFedt: 20gMættet fedt: 9gKolesterol: 88mgNatrium: 194mgKalium: 536mgFiber: 3gSukker: 4gVitamin A: 833IUVitamin C: 25mgCalcium: 35mgJern: 4mg
Keyword risklatkager, risret
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv et svar