Broccoli tærte med hytteost og mozzarella1

Broccolitærte med hytteost og Mozzarella

Broccoli tærte med hytteost og mozzarella1

Broccolitærte med hytteost og Mozzarella

En lækker tærte til sommeren med friske grøntsager.
Ingen vurderinger endnu
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 30 minutter
Køkken Dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 341 kcal

Udstyr

1 Tærteform 28 cm

Ingredienser
  

Tærtedej

  • 1 stk Grov tærtedej (Jeg har brugt færdig tærtedej fra Humlum)

Tærtefyld

  • 1 stk Broccoli
  • 2 stk Gulerødder
  • 1 dl Ærter Øko
  • 100 g kylling i tern (Gerne en rest fra dagen før)

Æggemasse

Top

  • 150 g Mozzerella mini (drænet vægt)

Sådan gør du
 

Tærtebund

  • Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
    Rens broccoli, gulerødder og pil ærterne.
    Blancher broccoli og gulerødderne.
    Forbag tærtebunden 8 - 12 min.

Æggemassen

  • alle ingredienserne hældes i en skål og piskes til en luftig masse.
    Fordel broccoli buketterne, gulerødder stykker og ærter på den forbagte bund.
    Hæld massen over.

Toppen

  • De små mozzarella kugler fordeles på toppen.
    Bages ved 180 grader varmluft i ca 45 min.
    hold øje med den de sidste 5 - 10 min.

Noter

Det kunne være en ide med tomatskiver på toppen også.

Ernæring

Kalorier: 341kcalKulhydrater: 7gProtein: 22gFedt: 25gMættet fedt: 15gFlerumættet fedt: 1gEnumættet fedt: 7gTransfedt: 0.003gKolesterol: 102mgNatrium: 436mgKalium: 281mgFiber: 2gSukker: 4gVitamin A: 1183IUVitamin C: 11mgCalcium: 271mgJern: 1mg
Nøgleord broccoli, gulerødder, æg, ærter, kylling
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Broccolitærte med hytteost og mozzarella er en ideel sommertærte, der giver mulighed for at anvende et væld af friske grøntsager.

Skriv et svar