Skinkeschnitzel1

Brasede kartofler.

Et meget brugt tilbehør til eks. Skinkeschnitzler er brasede kartofler. Det smager skønt og der er flere måder at lave det på.
Jeg foretrækker denne her måde at lave det på.

Skinkeschnitzel1

Brasede kartofler.

Et meget brugt tilbehør til eks. Skinkeschnitzler er brasede kartofler. Det smager skønt og der er flere måder at lave det på.
Jeg foretrækker denne her måde at lave det på.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 25 min
Ret Brunch, Hovedet
Køkken Dansk
Antal 4 Pers.
Kalorier 307 kcal

Ingredienser
 

  • 1,5 kg. Kartofler (Forkogte kartofler)
  • 50 g. Smør Øko

Sådan gør du
 

  • Snit de forkogte kartofler i passende mindre stykker.
  • Varm en tykbundet pande op til ca. middel varme med smørret. Hæld kartoffelstykkerne i panden og svits dem til de har modtaget en lys farve.
  • God appetit 🙂

Noter

Tips.
De forkogte kan laves efter denne her opskrift på siden.
Der kan alternativt krydres med salt og peber.

Nutrition

Kalorier: 307kcalKulhydrater: 47gProtein: 10gFedt: 11gMættet fedt: 7gKolesterol: 27mgNatrium: 127mgKalium: 1549mgFiber: 9gSukker: 1gVitamin A: 312IUVitamin C: 43mgCalcium: 116mgJern: 12mg
Keyword kartofler
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv et svar