Skinkeschnitzel1

Brasede kartofler.

Et meget brugt tilbehør til eks. Skinkeschnitzler er brasede kartofler. Det smager skønt og der er flere måder at lave det på.
Jeg foretrækker denne her måde at lave det på.

Skinkeschnitzel1

Brasede kartofler.

Et meget brugt tilbehør til eks. Skinkeschnitzler er brasede kartofler. Det smager skønt og der er flere måder at lave det på.
Jeg foretrækker denne her måde at lave det på.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Køkken Dansk
Antal 4 Pers.
Kalorier 307 kcal

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Snit de forkogte kartofler i passende mindre stykker.
  • Varm en tykbundet pande op til ca. middel varme med smørret. Hæld kartoffelstykkerne i panden og svits dem til de har modtaget en lys farve.
  • God appetit 🙂

Noter

Tips.
De forkogte kan laves efter denne her opskrift på siden.
Der kan alternativt krydres med salt og peber.

Ernæring

Kalorier: 307kcalKulhydrater: 47gProtein: 10gFedt: 11gMættet fedt: 7gKolesterol: 27mgNatrium: 127mgKalium: 1549mgFiber: 9gSukker: 1gVitamin A: 312IUVitamin C: 43mgCalcium: 116mgJern: 12mg
Nøgleord kartofler
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv et svar