Et meget brugt tilbehør til eks. Skinkeschnitzler er brasede kartofler. Det smager skønt og der er flere måder at lave det på.
Jeg foretrækker denne her måde at lave det på.

Brasede kartofler.
Et meget brugt tilbehør til eks. Skinkeschnitzler er brasede kartofler. Det smager skønt og der er flere måder at lave det på.
Jeg foretrækker denne her måde at lave det på.
Jeg foretrækker denne her måde at lave det på.
Sådan gør du
- Snit de forkogte kartofler i passende mindre stykker.
- Varm en tykbundet pande op til ca. middel varme med smørret. Hæld kartoffelstykkerne i panden og svits dem til de har modtaget en lys farve.
- God appetit 🙂
Noter
Tips.
De forkogte kan laves efter denne her opskrift på siden. Der kan alternativt krydres med salt og peber.
De forkogte kan laves efter denne her opskrift på siden. Der kan alternativt krydres med salt og peber.
Ernæring
Kalorier: 307kcalKulhydrater: 47gProtein: 10gFedt: 11gMættet fedt: 7gKolesterol: 27mgNatrium: 127mgKalium: 1549mgFiber: 9gSukker: 1gVitamin A: 312IUVitamin C: 43mgCalcium: 116mgJern: 12mg
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!