Ristede og saltede græskarkerner. Et halloween græskar som vi snittede i til halloween, har jeg gemt kernerne fra og vil lave en lille snack til senere.

Ristede og saltede græskarkerner
Et halloween græskar vi snittede i, har jeg gemt kernerne fra og vil lave en lille snack til senere.
Ingredienser
- 150 g. græskarkerner
- 2 spsk Olie
- 1 spsk groft salt
Sådan gør du
- Kernerne fra græskarret renses og skyldes.
- Kom olien på panden og kom kernerne i og vend dem i olien. Svits dem ved høj varme og vend dem jævnligt.
- Når de begynder at "poppe" på panden skrues der ned for varmen og ristes til de er gyldne.
- Læg dem så over på fedtsugende papir og drys dem med groftsalt. Velbekomme.
Ernæring
Kalorier: 229kcalKulhydrater: 7gProtein: 9gFedt: 20gMættet fedt: 4gFlerumættet fedt: 8gEnumættet fedt: 8gNatrium: 7mgKalium: 303mgFiber: 1gSukker: 0.4g
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!