Ristede og saltede græskarkerner

Ristede og saltede græskarkerner

Ristede og saltede græskarkerner. Et halloween græskar som vi snittede i til halloween, har jeg gemt kernerne fra og vil lave en lille snack til senere.

Ristede og saltede græskarkerner

Ristede og saltede græskarkerner

Et halloween græskar vi snittede i, har jeg gemt kernerne fra og vil lave en lille snack til senere.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 20 minutter
Køkken Dansk
Antal 4 pers.
Kalorier 229 kcal

Ingredienser
  

  • 150 g. græskarkerner
  • 2 spsk Olie
  • 1 spsk groft salt

Sådan gør du
 

  • Kernerne fra græskarret renses og skyldes.
  • Kom olien på panden og kom kernerne i og vend dem i olien. Svits dem ved høj varme og vend dem jævnligt.
  • Når de begynder at "poppe" på panden skrues der ned for varmen og ristes til de er gyldne.
  • Læg dem så over på fedtsugende papir og drys dem med groftsalt. Velbekomme.

Ernæring

Kalorier: 229kcalKulhydrater: 7gProtein: 9gFedt: 20gMættet fedt: 4gFlerumættet fedt: 8gEnumættet fedt: 8gNatrium: 7mgKalium: 303mgFiber: 1gSukker: 0.4g
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv et svar