Jordbær roulade
En virkelig god roulade der passer godt til kaffebordet hvor også børnene kan være med til at lave den.
Jordbær roulade
En virkelig god roulade der passer godt til kaffebordet hvor også børnene kan være med til at lave den.[egg id="7"]
Udstyr
Bradepande 30 x 40
Ingredienser
Bunden:
- 60 g. Hvedemel Øko
- 60 g. Kartoffelmel
- 3 stk. Æg Øko
- 125 g. Sukker Øko
- 1 tsk. Bagepulver
- 1 dl. Marmelade (evt. Jordbær.)
Overtæk:
- 75 g. Mørk chokolade
- 2 ½ dl. Syrnet fløde 6%
Sådan gør du
Bunden:
- Æg og sukker piskes luftigt, derefter blandes det tørre i (melet sigtes)
- Dejen hældes i en 30x40 cm bradepande.
- Bages v. 210° i 10 min. [recipe-timer seconds=0 minutes=10 hours=0]Start timer[/recipe-timer]
- Vend rouladen ud på et bagepapir drysset med sukker og læg et fugtigt viskestykke over.
- Træk det øverste stykke papir af og smør ømarmelade udover.
- Rul rouladen stramt ved hjælp af papiret på undersiden og lad den ligge lidt.
Overtræk:
- Evt. Chocolade overtræk smøres på.
- Smelt chokoladen og rør fløde i.
Ernæring
Kalorier: 470kcalKulhydrater: 72gProtein: 11gFedt: 16gMættet fedt: 8gFlerumættet fedt: 0.3gEnumættet fedt: 3gNatrium: 217mgKalium: 257mgFiber: 3gSukker: 44g
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!