Honningkagehjerter

Honningkagehjerter. For mange er det en fast bestanddel af julen, men hvorfor købe dem når man selv kan lave dem.

Honningkagehjerter

Honningkagehjerter. For mange er det en fast bestandel af julen, men hvorfor købe dem når man selv kan lave dem.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 30 min
Tilb. tid 10 min
Samlet tid 2 t 40 min
Ret Desert
Køkken Dansk
Antal 25 stk.
Kalorier 165 kcal

Ingredienser
 

  • 150 g. Honning
  • 150 g. brun farin
  • 125 g. Smør Øko
  • 2 stk. Æg Øko
  • 1 stk. Citron (Reven skal)
  • 1 tsk. Stødt nelliker
  • 1 tsk. Hjortetaksalt
  • 550 g. Hvedemel Øko

Sådan gør du
 

  • Smelt honning, farin og smør ved svag varme, rør til sukkeret er helt smeltet og lad det køle af til det er lunken.
  • Tag lidt mel fra til udrulningen og bland resten med nelliker og hjortetaksalt.
  • Rør melet i og ælt dejen godt sammen.
  • Lad dejen hvile nogle timer.
  • Rul dejen ud i ca. 1 cm. tykkelse på melet bord og udstik kager med hjerteform.
  • Læges på smurt plade og bages på næst øverste rille i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 10 min.
  • Afkøles på rist og pensles med smeltet ckokolade.

Nutrition

Kalorier: 165kcalKulhydrater: 28gProtein: 3gFedt: 5gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 0.2gEnumættet fedt: 1gKolesterol: 11mgNatrium: 29mgKalium: 29mgFiber: 1gSukker: 11g
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv et svar