Klejner (fra hjerlhede)

Klejner (fra hjerlhede)

Gode klejner som man lavede dem i gamle dage. Det er opskriften som de lavede klejner efter ved juletid på Hjerl Hede.

Klejner (fra hjerlhede)

Klejner (fra hjerlhede). Gode klejner som man lavede dem i gamle dage. Det er opskriften som de lavede klejner efter ved juletid på Hjerl Hede.
0 fra 0 stemmer
Forb. tid 30 min
Tilb. tid 1 t
Samlet tid 1 t 30 min
Ret Lækkert til kaffe
Køkken Dansk
Antal 20 ca. antal
Kalorier 3423 kcal

Equipment

  • Gryde 3 l.

Ingredienser
 

  • 500 g. Hvedemel Øko
  • 150 g. Margarine
  • 130 g. Sukker Øko
  • 3 stk. Æg Øko
  • 4 spsk. Piskefløde 38%
  • 0,5 tsk. Hjortetaksalt
  • 1 stk. Citron (skal af en )
  • 1 tsk. Kardemomme

Sådan gør du
 

  • Ingredienser blandes og formes som klejner.
  • Koges i ren palmin.

Nutrition

Kalorier: 3423kcalKulhydrater: 514gProtein: 54gFedt: 127gMættet fedt: 27gKolesterol: 17mgNatrium: 1569mgKalium: 598mgFiber: 14gSukker: 131gVitamin A: 5424IUCalcium: 120mgJern: 23mg
Keyword jul, kager
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv et svar