Klejner (fra hjerlhede)
Gode klejner som man lavede dem i gamle dage. Det er opskriften som de lavede klejner efter ved juletid på Hjerl Hede.
Klejner (fra hjerlhede)
Klejner (fra hjerlhede). Gode klejner som man lavede dem i gamle dage. Det er opskriften som de lavede klejner efter ved juletid på Hjerl Hede.
Udstyr
Gryde 3 l.
Ingredienser
- 500 g. Hvedemel Øko
- 150 g. Margarine
- 130 g. Sukker Øko
- 3 stk. Æg Øko
- 4 spsk Piskefløde 38%
- 0,5 tsk. Hjortetaksalt
- 1 stk. Citron (skal af en )
- 1 tsk. Kardemomme
Sådan gør du
- Ingredienser blandes og formes som klejner.
- Koges i ren palmin.
Ernæring
Kalorier: 3423kcalKulhydrater: 514gProtein: 54gFedt: 127gMættet fedt: 27gKolesterol: 17mgNatrium: 1569mgKalium: 598mgFiber: 14gSukker: 131gVitamin A: 5424IUCalcium: 120mgJern: 23mg
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!