Syltede salatagurker

Syltede salatagurker

Om sommeren kan man være heldig og købe et parti billige salatagurker eller også måske fra køkkenhaven. De kan konserveres til vinterbrug.

Syltede salatagurker

Syltede salatagurker

Om sommeren kan man være heldig og købe et parti billige salatagurker eller også måske fra køkkenhaven. De kan konserveres til vinterbrug.
5 fra 2 stemmer
Forb. tid 30 minutter
Samlet tid 30 minutter
Køkken Dansk
Antal 2 0,5 l. Glas
Kalorier 1017 kcal

Ingredienser
  

  • 4 stk Salat Agurker
  • 1,5 spsk Sennepsfrø (Bune)
  • Dildkroner (eller dildfrø)
  • 500 g Sukker Øko
  • 100 g groft salt
  • 5 dl Eddike

Sådan gør du
 

  • Skyl agurkerne, skræl dem evt. Snit dem fint, f. eks. agurkehøvlen.
  • Bland agurke skiverne, sennepsfrø og dildkroner eller dildfrø i krukkerne.
  • Rør melis og salt ud i eddiken til det er opløst. Hæld lagen over agurkerne så de er helt dækket.
  • Opbevar agurkerne koldt og mørkt.

Ernæring

Kalorier: 1017kcalKulhydrater: 250gProtein: 1gFedt: 1gMættet fedt: 1gNatrium: 19387mgSukker: 250gCalcium: 27mgJern: 1mg
Nøgleord Salatagurker, syltning
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Skriv et svar