Syltede salatagurker

Syltede salatagurker

Om sommeren kan man være heldig og købe et parti billige salatagurker eller også måske fra køkkenhaven. De kan konserveres til vinterbrug.

Syltede salatagurker

Syltede salatagurker

Om sommeren kan man være heldig og købe et parti billige salatagurker eller også måske fra køkkenhaven. De kan konserveres til vinterbrug.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 30 min
Samlet tid 30 min
Ret Syltning
Køkken Dansk
Antal 2 0,5 l. Glas
Kalorier 1017 kcal

Ingredienser
  

  • 4 stk Salat Agurker
  • 1,5 spsk Sennepsfrø Bune
  • Dildkroner eller dildfrø
  • 500 g Sukker Øko
  • 100 g groft salt
  • 5 dl Eddike

Sådan gør du
 

  • Skyl agurkerne, skræl dem evt. Snit dem fint, f. eks. agurkehøvlen.
  • Bland agurke skiverne, sennepsfrø og dildkroner eller dildfrø i krukkerne.
  • Rør melis og salt ud i eddiken til det er opløst. Hæld lagen over agurkerne så de er helt dækket.
  • Opbevar agurkerne koldt og mørkt.

Nutrition

Kalorier: 1017kcalKulhydrater: 250gProtein: 1gFedt: 1gMættet fedt: 1gNatrium: 19387mgSukker: 250gCalcium: 27mgJern: 1mg
Keyword Salatagurker, syltning
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv et svar