Salat med tun og æg.
Er en dejlig sommersalat, her er den med tun og æg. Det er en let, men stadig dejlig mættende måltid. Den er nem og rimelig hurtig at forberede.
Salat med tun og æg
Salat med tun og æg. Er en dejlig sommersalat, her er den med tun og æg. Det er en let, men stadig dejlig mættende måltid. Den er nem og rimelig hurtig at forberede.
Udstyr
1 Fad 28 cm
Ingredienser
Salat med tun og æg:
- 4 stk Æg Øko
- 1 stk Iceberg salat Øko
- 2 stk tun i olie
- 1 stk Rød peberfrugt.
- 3 stk Tomater Øko
- 1 stk Rødløg (et lille en.)
Dressing:
- 2 spsk Olivenolie
- 2 spsk Rapsolie
- 1 spsk Eddike
- 1 spsk æbleeddike
- Friskkværnet Salt
- Friskkværnet Peber
Makes: 28cm round, 5cm height
Sådan gør du
Salat med tun og æg:
- Kog æggene til de er hårdkogt, pil dem og skær dem i både.
- Skyl og snit salaten og den røde peberfrugt passende fint.
- Skræl løg og hak det fint.
- Skyl tomaterne og skær dem i både
- Åben dåserne med tun og dræn dem for olie.
- Fordel salat, peberfrugt, løg, tomater og tun i fadet.
Dressing:
- Olie, eddike, salt og peber røres sammen i en lille skål til det er ensartet.
- Fordel det over salaten og pynt til sidst med æggene.
Noter
Tips.
Serveres med brød / flytes til.
Tomaterne kan også være cherrytomater.
Ernæring
Kalorier: 12kcalKulhydrater: 0.1gProtein: 0.3gFedt: 1gMættet fedt: 0.1gFlerumættet fedt: 0.2gEnumættet fedt: 1gTransfedt: 0.003gKolesterol: 4mgNatrium: 4mgKalium: 6mgFiber: 0.02gSukker: 0.05gVitamin A: 21IUVitamin C: 0.4mgCalcium: 1mgJern: 0.03mg
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!