Risklatkager er en klassiker efter man har fået risengrød dagen før og der er lidt til overs af risengrøden. Det kan være en lækker lun ret til morgenmad eller måske en nem ret til frokost.Og børnene her er vilde med dem.
Risklatkager
En klassiker efter man har fået risengrød dagen før og der er lidt til overs af risengrøden. Det kan være en lækker lun ret til morgenmad eller måske en nem ret til frokost.Og børnene her er vilde med dem.
Ingredienser
- 800 g. Risengrød
- 2 stk. Æg Øko
- 1,5 tsk. Rørsukker
- 2 tsk. Kartoffelmel
- 1,5 tsk. Vaniljesukker
Sådan gør du
- Pisk æg, sukker, vaniljesukker, kartoffelmel sammen i en skål og rør så risengrøden i.
- Lad det stå og trække i ca. 15 min.
- Hæld så 4 små portioner på en pande med lidt smør. (jeg bruger gerne en mindre grydeske) Steg dem til de er gyldne på hver side.
Noter
Tip.
Serveres gerne med syltetøj, bær, sirup, kanelsukker.
Vi bruger gerne kanelsukker og syltetøj.
Vi bruger gerne kanelsukker og syltetøj.
Ernæring
Kalorier: 312kcalKulhydrater: 58gProtein: 9gFedt: 5gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 0.2gEnumættet fedt: 1gKolesterol: 12mgNatrium: 119mgKalium: 373mgFiber: 1gSukker: 35g
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!