Risklatkager

Risklatkager

Risklatkager er en klassiker efter man har fået risengrød dagen før og der er lidt til overs af risengrøden. Det kan være en lækker lun ret til morgenmad eller måske en nem ret til frokost.Og børnene her er vilde med dem.

Risklatkager

Risklatkager

En klassiker efter man har fået risengrød dagen før og der er lidt til overs af risengrøden. Det kan være en lækker lun ret til morgenmad eller måske en nem ret til frokost.
Og børnene her er vilde med dem.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 45 min
Ret Hovedret, Morgenbordet, Natmad
Køkken Dansk
Antal 4 Pers.
Kalorier 312 kcal

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Pisk æg, sukker, vaniljesukker, kartoffelmel sammen i en skål og rør så risengrøden i.
    Risklatkager2
  • Lad det stå og trække i ca. 15 min.
  • Hæld så 4 små portioner på en pande med lidt smør. (jeg bruger gerne en mindre grydeske) Steg dem til de er gyldne på hver side.
    risklatkager1

Noter

Tip.
Serveres gerne med syltetøj, bær, sirup, kanelsukker.
Vi bruger gerne kanelsukker og syltetøj.

Ernæring

Natrium: 119mgSukker: 35gFiber: 1gKalium: 373mgKolesterol: 12mgKalorier: 312kcalEnumættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 0.2gMættet fedt: 2gFedt: 5gProtein: 9gKulhydrater: 58g
Nøgleord risklatkager
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv et svar