Ruskomsnusk

Ruskomsnusk

Ruskomsnusk1

Ruskomsnusk

Ruskomsnusk er en gammel og kær ret som jeg altid har syntes var et must om sommeren. Der har vi jo alle de friske grøntsager lige til at gå om bord i.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 45 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time 15 minutter
Køkken Dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 625 kcal

Udstyr

1 Gryde 5 l.

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Kog halve kartofler, gulerod skiver og halverede bønner i ca. 12 minutter.
    Hæld kogevandet fra og gem det.
    Smelt smør og rør mel i. Lad det afbage i ca. ½ minut.
    Rør mælk og 2 dl. kogevand fra grønsagerne i blandingen, og lad saucen simre i 2 minutter.
    Tilsæt de kogte grøntsager og ærter, og kog igennem i et par minutter.
    Smag til med salt og Peber.
    Steg flæsketern, og top med hakket persille.

Ernæring

Kalorier: 625kcalKulhydrater: 16gProtein: 16gFedt: 55gMættet fedt: 21gFlerumættet fedt: 6gEnumættet fedt: 25gTransfedt: 0.02gKolesterol: 79mgNatrium: 62mgKalium: 550mgFiber: 5gSukker: 8gVitamin A: 1201IUVitamin C: 33mgCalcium: 106mgJern: 2mg
Nøgleord ærter, bacon, Bønner, Flæsk, gulerødder, kartofler, Persille
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Ruskomsnusk er en gammel og kær ret som jeg altid har syntes var et must om sommeren. Der har vi jo alle de friske grøntsager lige til at gå om bord i.

1 tanke om “Ruskomsnusk”

5 from 1 vote

Skriv et svar