Jordbærmarmelade

Jordbær marmelade med lavt sukkerindhold.

Jordbær marmelade med lavt sukkerindhold.
Den har et lavt sukkerindhold uden at det kan smages. Det skyldes at vi normalt bruger jordbær vi selv har plukket i stedet for frosne købe jordbær.

Jordbærmarmelade

Jordbær marmelade med lavt sukkerindhold.

Jordbær marmelade med lavt sukkerindhold.
Den har et lavt sukkerindhold uden at det kan smages. Det skyldes at vi normalt bruger jordbær vi selv har plukket i stedet for frosne købe jordbær.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 40 minutter
Køkken Dansk
Antal 1 krukke
Kalorier 1804 kcal

Udstyr

marmeladeglas 0,5 l.

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Glasset til jordbærmarmeladen rengøres og skoldes grundigt. Hvis det er hensigten at marmeladen skal gemmes til senere brug skal glasset skyldes med Atamon. Men de portioner vi normalt laver kommer ikke til at stå så længe at det er nødvendigt.
  • Når jorbærerne er kogt lidt ud og der ikke mærkes sukkerkorn i omrøringen længere hældes det over i glasset der er forberedt dertil og sættes til afkøling.
    Jordbærmarmelade2

Ernæring

Kalorier: 1804kcalKulhydrater: 461gProtein: 5gFedt: 2gMættet fedt: 1gNatrium: 12mgKalium: 1224mgFiber: 16gSukker: 438gVitamin A: 96IUVitamin C: 470mgCalcium: 128mgJern: 3mg
Nøgleord jordbær, marmelade, syltning
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv et svar