Klassisk forloren hare er en god gammeldags ret, som også altid de fleste børn kan lide. Det er egentlig lidt i retning af et farsbrød med bacon.
Klassisk forloren hare
God gammeldags ret, som også altid de fleste børn kan lide.
Ingredienser
- 800 g. hakket kalv og flæsk
- 1 stk. Løg (Fint hakket )
- 2 stk. Æg Øko
- 1 dl. Havregryn
- 1 dl. Rasp
- 3 dl. Let Mælk Øko
- Hvedemel Øko (Lidt)
- groft salt
- Peber (Friskkværnet)
- 2 pk Bacon (i skiver)
Sådan gør du
- Farsen røres med løg, æg, havregryn, rasp, salt og peber og mælk.
- Lægges i et fad. Først halvdelen af farsen, så et par stykker bacon og så det sidste fars over. Til sidst fordeles det sidste bacon over brødet.
- Bages først ved 225° i 15 min [recipe-timer seconds=0 minutes=15 hours=0]Start timer[/recipe-timer] og derefter hældes der 4 - 5 dl. vand i fadet og der bages videre i ca en time ved 160°. [recipe-timer seconds=0 minutes=0 hours=1]Start timer[/recipe-timer]
Ernæring
Kalorier: 361kcalKulhydrater: 32gProtein: 16gFedt: 18gMættet fedt: 6gFlerumættet fedt: 0.4gEnumættet fedt: 0.2gNatrium: 123mgKalium: 70mgFiber: 3gSukker: 4g
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!