Forloren Hare

Klassisk forloren hare

Klassisk forloren hare er en god gammeldags ret, som også altid de fleste børn kan lide. Det er egentlig lidt i retning af et farsbrød med bacon.

Forloren Hare

Klassisk forloren hare

God gammeldags ret, som også altid de fleste børn kan lide.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 30 min
Tilb. tid 1 t 15 min
Samlet tid 1 t 45 min
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Antal 6 Pers.
Kalorier 361 kcal

Ingredienser
 

  • 800 g. hakket kalv og flæsk
  • 1 stk. Løg (Fint hakket )
  • 2 stk. Æg Øko
  • 1 dl. Havregryn
  • 1 dl. Rasp
  • 3 dl. Let Mælk Øko
  • Hvedemel Øko (Lidt)
  • groft salt
  • Peber (Friskkværnet)
  • 2 pk. Bacon (i skiver)

Sådan gør du
 

  • Farsen røres med løg, æg, havregryn, rasp, salt og peber og mælk.
  • Lægges i et fad. Først halvdelen af farsen, så et par stykker bacon og så det sidste fars over. Til sidst fordeles det sidste bacon over brødet.
  • Bages først ved 225° i 15 min [recipe-timer seconds=0 minutes=15 hours=0]Start timer[/recipe-timer] og derefter hældes der 4 - 5 dl. vand i fadet og der bages videre i ca en time ved 160°. [recipe-timer seconds=0 minutes=0 hours=1]Start timer[/recipe-timer]

Nutrition

Kalorier: 361kcalKulhydrater: 32gProtein: 16gFedt: 18gMættet fedt: 6gFlerumættet fedt: 0.4gEnumættet fedt: 0.2gNatrium: 123mgKalium: 70mgFiber: 3gSukker: 4g
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv et svar