Forloren hare eller som det også kaldes Farsbrød m/bacon i skiver. Et meget brugt ret som også er nem og ikke så tidskrævende da den bages i ovnen.
Forloren Hare
Farsbrød m/bacon i skiver
Ingredienser
- 1200 g. Svinekød Hakket (4 - 12 %)
- 1 dl. Havregryn
- 2 spsk Hvedemel Øko
- 1 stk. løg (Stort fint hakket.)
- 1 tsk. Salt
- Peber (Frisk kværnet)
- 300 g. Bacon (skåret i skiver)
- 2 stk. Æg Øko
- 2 dl. Let Mælk Øko
Sådan gør du
- Det hele æltes sammen (på nær bacon) til en fars.
- Det samles i et fad, først haldelen, der lægges et par stykker bacon på langs.
- Derefter lægges resten af farsen på og tilsidst beklædes "haren" med bacon og sættes i ovnen på 200 grader på varmluft i 15 min. [recipe-timer seconds=0 minutes=15 hours=0]Start timer[/recipe-timer]
- Derefter 160 grader i ca. en time [recipe-timer seconds=0 minutes=0 hours=1]Start timer[/recipe-timer]
Ernæring
Kalorier: 828kcalKulhydrater: 17gProtein: 68gFedt: 52gMættet fedt: 19gFlerumættet fedt: 3gEnumættet fedt: 15gKolesterol: 180mgNatrium: 963mgKalium: 757mgFiber: 2gSukker: 3g
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!