Tandoori bagte persillerødder

Yoghurtdressing med agurk

Nem og hurtig at lave Yoghurtdressing med agurk. Dejlig og frisk dressing til eks. bagte rodfrugter og lignende retter.

Tandoori bagte persillerødder

Yoghurtdressing med agurk

Dejlig dressing til eks. rodfrugter
5 fra 1 stemme
Forb. tid 30 minutter
hviletid 1 time
Samlet tid 1 time 30 minutter
Køkken Dansk
Antal 4 pers
Kalorier 39 kcal

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • yoghurt røres og smages til med
    2 stk Fed hvidløg, Spidskommen, Friskkværnet Salt, Friskkværnet Peber, 200 g græsk yoghurt 10%
  • Agurken udstenes med en ske og hakkes fint.
    0,5 stk Agurk øko
  • Skyl dilden og hak det fint. Agurk og dild røres i yoghurten.
    1 bundt Frisk Dild

Noter

Ernæring

Kalorier: 39kcalKulhydrater: 2gProtein: 5gFedt: 1gMættet fedt: 1gEnumættet fedt: 1gKolesterol: 3mgNatrium: 21mgKalium: 4mgFiber: 1gSukker: 2gVitamin A: 48IUVitamin C: 1mgCalcium: 60mgJern: 1mg
Nøgleord Agurk
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv et svar