Marmorkage med banan og chokolade er en gammel og kendt kage som mange holder meget af. Her er en opskrift med en tvist. Jeg synes at banan og chokolade giver marmorkagen noget ekstra på en god måde.
Marmorkage med banan og chokolade
Marmorkage med banan og chokolade er en gammel og kendt kage som mange holder meget af. Her er en opskrift med en tvist. Jeg synes at banan og chokolade giver marmorkagen noget ekstra på en god måde.
Udstyr
Sandkage form
Ingredienser
- 3 stk Banan
- 2 stk Æg Øko
- 100 g Smør Øko
- 2 spsk Cremefraice 18%
- 280 g Hvedemel Øko
- 175 g Rørsukker
- 1 tsk Natron
- 1 tsk Vaniljesukker
- 0,25 tsk Salt
- 2,5 spsk Kakao
- 3 spsk Let Mælk Øko
- 50 g Mørk chokolade
Sådan gør du
- Mos bananerne og rør dem sammen med æggene, smeltet smør og cremefraice.
- Bland mel, sukker, natron, vaniljesukker og salt, og rør det sammen med bananblandingen.
- Hæld ca. en 3. del af dejen i en skål for sig selv.
- Bland mælk og chokolade, og rør det i den lille portion dej.
- Fordel dden lyse dej i bunden af formen. Hæld den mørke dej over og slut af med det sidste af den lyse dej.
- Træk forsigtig en træspyd igennem dejen. så får det en marmoreret udseende.
- Kagen bages ved 175 grader i 50 min.
- Lad den køle af inden den spises.
Ernæring
Kalorier: 2733kcalKulhydrater: 415gProtein: 35gFedt: 106gMættet fedt: 65gKolesterol: 225mgNatrium: 1108mgKalium: 695mgFiber: 14gSukker: 189gVitamin A: 2499IUCalcium: 103mgJern: 19mg
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!