Squashkage

Squashkage

En meget brugt kage er en squashkage, som samtidigt også ligger i den mere sunde ende af kager. Den har en forholdsvis lav fedtprocent og en god fiber indhold.

Squashkage
Udskriv
5 fra 1 stemme

Squashkage

En meget brugt kage er en squashkage, som samtidigt også ligger i den mere sunde ende af kager. Den har en forholdsvis lav fedtprocent og en god fiber indhold.
Forb. tid30 min
Tilb. tid1 min
Samlet tid1 min
Ret: Kaffe, Lækkert til kaffen
Køkken: Dansk
Keyword: kager, Squash
Antal: 1 kage
Kalorier: 3448kcal
Forfatter: Kim

Ingredienser

  • 150 g smør
  • 175 g rørsukker
  • 3 stk æg
  • 100 g græsk yoghurt eller Kvark
  • 450 g Squash revet
  • 70 g Pekannødder hakkede
  • 2 tsk bagepulver
  • 3 tsk kanel
  • 1/2 - 1 tsk kardemomme
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 75 g havregryn
  • 225 g Hvedemel Øko
  • 1 spsk citronskal revet
  • 1 tsk salt groft

Sådan gør du

  • Smørret og sukker piskes godt sammen.
  • 3 æg tilsættes en af gangen og piskes.
  • Bland de tørre ingredienser og rør det i.
  • Tilsæt nu nødder, squash og citronsaft.
  • Bages ved 175°C i traditionel ovn i ca 1 time.

Noter

Tips
Måske en citron glasur ovenpå.
Eller smelt noget rigtig chokolade og smør ovenpå.

Skriv et svar