Squashkage

Squashkage

En meget brugt kage er en squashkage, som samtidigt også ligger i den mere sunde ende af kager. Den har en forholdsvis lav fedtprocent og en god fiber indhold.

Squashkage

Squashkage

Kim
En meget brugt kage er en squashkage, som samtidigt også ligger i den mere sunde ende af kager. Den har en forholdsvis lav fedtprocent og en god fiber indhold.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 30 min
Tilb. tid 1 t
Samlet tid 1 t 30 min
Ret Lækkert til kaffe
Køkken Dansk
Antal 1 kage
Kalorier 3448 kcal

Ingredienser
 

  • 150 g smør
  • 175 g rørsukker
  • 3 stk æg
  • 100 g græsk yoghurt 10% (eller Kvark)
  • 450 g Squash (revet)
  • 70 g Pekannødder (hakkede )
  • 2 tsk bagepulver
  • 3 tsk kanel
  • 1/2 - 1 tsk kardemomme
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 75 g havregryn
  • 225 g Hvedemel Øko
  • 1 spsk citronskal (revet)
  • 1 tsk salt (groft)

Sådan gør du
 

  • Smørret og sukker piskes godt sammen.
  • 3 æg tilsættes en af gangen og piskes.
  • Bland de tørre ingredienser og rør det i.
  • Tilsæt nu nødder, squash og citronsaft.
  • Bages ved 175°C i ovnen i ca 1 time.

Noter

Tips
Måske en citron glasur ovenpå.
Eller smelt noget rigtig chokolade og smør ovenpå.

Nutrition

Kalorier: 3448kcalKulhydrater: 428gProtein: 35gFedt: 194gMættet fedt: 89gKolesterol: 355mgNatrium: 2626mgKalium: 2441mgFiber: 19gSukker: 340gVitamin A: 51736IUVitamin C: 97mgCalcium: 759mgJern: 6mg
Keyword kager, Squash
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv et svar