Æblekage

Æblekage

Æblekage

Katrine i Matador æblekage i følge familie journalen. Vi er meget glad for æblekage til kaffebordet om aften og for at prøve en anden udgave faldt vi over den i Familie journalen.

Æblekage

Æblekage

Katrine i Matador æblekage i følge familie journalen. Vi er meget glad for æblekage til kaffebordet om aften og for at prøve en anden udgave faldt vi over den i Familie journalen.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time 30 minutter
Køkken Dansk
Antal 8 Pers.
Kalorier 215 kcal

Ingredienser
  

Æblegrød:

Rasp:

Pynt:

Sådan gør du
 

  • Skræl æbler og skær dem i både.
  • Kog æblerne møre med vandet i en tykbundet gryde. Rør æblerne igennem, så de moses og smag dem til med sukker.
  • Afkøl æblemosen. Bland rasp og sukker. Smelt smørret på en pande. Hæld raspblandingen på og rist den gylden ved jævn varme og afkøl den bagefter.
  • Læg æblemos og rasp lagvis i en skål. Pynt med flødeskum og geleklatter.
  • Æblekagen er bedst når den serveres umiddelbart efter, så raspen stadig er sprød.

Ernæring

Kalorier: 215kcalKulhydrater: 17gProtein: 1gFedt: 17gMættet fedt: 10gKolesterol: 56mgNatrium: 58mgKalium: 152mgFiber: 3gSukker: 12gVitamin A: 666IUVitamin C: 9mgCalcium: 32mgJern: 1mg
Nøgleord æbler, fløde, kager, Rasp
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv et svar