Æblekage

Rasp til eks. æblekage

Rasp til eks. æblekage.
Et godt alternativ til at gå ud og købe færdig rasp til f. eks. æblekage. Hvis man ikke har lyst til at købe den men i stedet hellere selv vil lave en.

Æblekage

Rasp til eks. æblekage

Et godt alternativ til at gå ud og købe færdig rasp til f. eks. æblekage. Hvis man ikke har lyst til at købe den men i stedet hellere selv vil lave en.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 45 minutter
Køkken Dansk
Antal 8 Pers.
Kalorier 123 kcal

Udstyr

Pande 28 cm

Ingredienser
  

  • 3 dl. Rasp (alm. Rasp til stegning)
  • 75 g. Smør Øko (Økologisk)
  • 0,75 dl. Rørsukker (Økologisk)

Sådan gør du
 

  • Rasp, smør og sukker blandes i en tykbundet pande.
    Rasp (2)
  • Blandingen svitses ved middel varme under konstant omrøring til det begynder at få farve.
  • Lægges ud på noget bagepapir til afkøling. Når det så er helt afkølet er det klar til brug.
    Rasp (4)

Ernæring

Kalorier: 123kcalKulhydrater: 14gProtein: 1gFedt: 8gMættet fedt: 5gKolesterol: 20mgNatrium: 67mgKalium: 57mgFiber: 2gSukker: 11gVitamin A: 247IUVitamin C: 10mgCalcium: 12mgJern: 1mg
Nøgleord æble, kager, Rasp
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv et svar