Rugbrødsrasp er en alternativ valgmulighed til den traditionelle rasp. Den har en virkelig god smag til f.eks. æblekage (evt. denne her på siden)
Rugbrødsrasp
Rugbrødsrasp er en alternativ valgmulighed til den traditionelle rasp. Den har en virkelig god smag til f.eks. æblekage (evt. denne her på siden)
Ingredienser
- 4 stk Rugbrød (skiver)
- 0,5 dl Rørsukker
- 0,25 tsk groft salt
Sådan gør du
- Rugbrød Skiverne hakkes/rives fint i minihakker eller et rivejern.
- Sukker og salt vendes i den hakkede rugbrød.
- Smør smeltes på en pande og rugbrødsblandingen tilsættes.
- Svitses i 10 - 15 min. husk at vende i blandingen jævnligt.
- Hældes nu over på et stykke bagepapir til afkøling.
Ernæring
Kalorier: 562kcalKulhydrater: 52gProtein: 1gFedt: 41gMættet fedt: 26gKolesterol: 108mgNatrium: 479mgSukker: 50gVitamin A: 1250IUCalcium: 12mg
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!