Rugbrødsrasp

Rugbrødsrasp

Rugbrødsrasp er en alternativ valgmulighed til den traditionelle rasp. Den har en virkelig god smag til f.eks. æblekage (evt. denne her på siden)

Rugbrødsrasp

Rugbrødsrasp

Rugbrødsrasp er en alternativ valgmulighed til den traditionelle rasp. Den har en virkelig god smag til f.eks. æblekage (evt. denne her på siden)
5 fra 2 stemmer
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 1 portion
Kalorier 562 kcal

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Rugbrød Skiverne hakkes/rives fint i minihakker eller et rivejern.
  • Sukker og salt vendes i den hakkede rugbrød.
  • Smør smeltes på en pande og rugbrødsblandingen tilsættes.
  • Svitses i 10 - 15 min. husk at vende i blandingen jævnligt.
    Rugbrødsrasp 1
  • Hældes nu over på et stykke bagepapir til afkøling.

Ernæring

Kalorier: 562kcalKulhydrater: 52gProtein: 1gFedt: 41gMættet fedt: 26gKolesterol: 108mgNatrium: 479mgSukker: 50gVitamin A: 1250IUCalcium: 12mg
Nøgleord drys, Rasp, rugbrød
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Skriv et svar