Williams italienske pastaret
Williams italienske pastaret er en let og børnevenlig ret, der er perfekt til sommermånederne. Du kan anvende de grøntsager, du foretrækker eller allerede har hjemme, især de friske grøntsager, der er tilgængelige om sommeren.
Udstyr
1 Pande 28 cm
1 Gryde 3 l.
1 Blender
Ingredienser
Pasta
- 500 g skruer (Fusilli skruer af en god mærke - eller evt spaghetti)
Sådan gør du
Pasta
- Kog pastaen efter anvisningerne.
Sovsen
- Steg løg let i godt med olivenolie ved høj varme, men må ikke tage farve.
- Tilsæt tomater - svits til farven er let orange.
- Vand tilsættes ca. en dl
- Hæld indholdet i panden i en blender og blend til sovsen er jævn. Hæld det tilbage på panden.
- Tilsæt evt. grønt af hvad i har - jeg tilsætter her ærter og grillet kylling fra dagen før.
- Steg i et par min og bland det hele med den kogte pasta. evt. tilsæt lidt pastavand om nødvendigt.
Noter
Note.
Det smager fortrinligt med en salat til.
Det smager fortrinligt med en salat til.
Ernæring
Kalorier: 471kcalKulhydrater: 87gProtein: 19gFedt: 3gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 0.1gEnumættet fedt: 0.02gNatrium: 4mgKalium: 124mgFiber: 14gSukker: 7gVitamin A: 389IUVitamin C: 20mgCalcium: 13mgJern: 1mg
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!
Williams italienske pastaret er en let og børnevenlig ret, der er perfekt til sommermånederne. Du kan anvende de grøntsager, du foretrækker eller allerede har hjemme, især de friske grøntsager, der er tilgængelige om sommeren.