Williams italienske pastaret

Williams italienske pastaret

Williams italienske pastaret

Williams italienske pastaret

Williams italienske pastaret er en let og børnevenlig ret, der er perfekt til sommermånederne. Du kan anvende de grøntsager, du foretrækker eller allerede har hjemme, især de friske grøntsager, der er tilgængelige om sommeren.
Ingen vurderinger endnu
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 40 minutter
Køkken Italiensk
Antal 4 Personer
Kalorier 471 kcal

Udstyr

1 Pande 28 cm
1 Gryde 3 l.
1 Blender

Ingredienser
  

Pasta

  • 500 g skruer (Fusilli skruer af en god mærke - eller evt spaghetti)

Sovsen

  • 3 stk Tomater Øko (fint hakkede)
  • 1 stk Løg (fint hakkede)
  • 200 g Ærter Øko
  • 1 dl Vand
  • Olivenolie

Sådan gør du
 

Pasta

  • Kog pastaen efter anvisningerne.

Sovsen

  • Steg løg let i godt med olivenolie ved høj varme, men må ikke tage farve.
  • Tilsæt tomater - svits til farven er let orange.
  • Vand tilsættes ca. en dl
  • Hæld indholdet i panden i en blender og blend til sovsen er jævn. Hæld det tilbage på panden.
  • Tilsæt evt. grønt af hvad i har - jeg tilsætter her ærter og grillet kylling fra dagen før.
  • Steg i et par min og bland det hele med den kogte pasta. evt. tilsæt lidt pastavand om nødvendigt.

Noter

Note.
Det smager fortrinligt med en salat til.

Ernæring

Kalorier: 471kcalKulhydrater: 87gProtein: 19gFedt: 3gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 0.1gEnumættet fedt: 0.02gNatrium: 4mgKalium: 124mgFiber: 14gSukker: 7gVitamin A: 389IUVitamin C: 20mgCalcium: 13mgJern: 1mg
Nøgleord ærter, pasta, tomater
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Williams italienske pastaret er en let og børnevenlig ret, der er perfekt til sommermånederne. Du kan anvende de grøntsager, du foretrækker eller allerede har hjemme, især de friske grøntsager, der er tilgængelige om sommeren.

Skriv et svar