Tandoori bagte persillerødder er en anderledes måde at nyde dem på. Jeg hørte om en anderledes opskrift på at tilberede persillerødder på og vil gerne dele opskriften med jer.
en god dressing til dem kunne være denne agurkedressing
Tandoori bagte persillerødder
Tandoori bagte persillerødder er en anderledes måde at nyde dem på. Jeg hørte om en anderledes opskrift på at tilberede persillerødder på og vil gerne dele opskriften med jer.
Udstyr
Bradepande 40 x 60
Ingredienser
- 750 g Persillerødder
- 1 spsk Olivenolie
- 1 spsk Tandoorikryderi
- Friskkværnet Salt
- Friskkværnet Peber
Sådan gør du
- Af hensyn til bagetiden vælges nogle ensartede persillerødder i størrelse .Børst og vask dem rene.
- Vend dem i olivenolie og tandoorikryderi, samt lidt salt og peber.
- Find ovnfadet frem og læg persillerødderne jævnt i et lag.
- Bag dem møre i ovnen ved. 200°C - 225°C i ca. 50 - 60 min.
Noter
Tips.
en god dressing til denne ret kunne være græskyoghurt med agurker
en god dressing til denne ret kunne være græskyoghurt med agurker
Ernæring
Kalorier: 374kcalKulhydrater: 15gProtein: 3gFedt: 2gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 1gEnumættet fedt: 1gNatrium: 4mgKalium: 141mgFiber: 5gSukker: 2gVitamin A: 1IUVitamin C: 10mgCalcium: 12mgJern: 1mg
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!