Squashkage med hasselnødder og marcipan er en mere udgave af en squashkage. Den har en vidunderlig frisk smag uden at blive for tung.
Squashkage med hasselnødder og marcipan.
Squashkage med hasselnødder og marcipan er en mere udgave af en sqashkage. Den har en vidunderlig frisk smag uden at blive for tung.
Udstyr
Sandkage form
Ingredienser
- 200 g Smør Øko (Blødt)
- 200 g Sukker Øko
- 3 stk Æg Øko
- 1 stk Æbler
- 300 g Squash
- 200 g Hvedemel Øko
- 1 knsp salt
- 1 tsk Bagepulver
- 2 tsk Stødt ingefær
- 100 g hasselnødder
- 100 g Marcipan
- 100 g Rosiner
Sådan gør du
- Smør og sukker piskes til det er lyst og cremet. Tilsæt et æg ad gangen mens du pisker.
- Æble og squash røres i dejen.
- De tørre ingredienser, mel, salt,bagepulver og ingefær blandes og røres i dejen.
- Nødder hakkes groft, marcipan rives groft og vendes i med rosiner.
- Dejen hældes nu i den smurte sandkageform.
- Sæt den i ovnen og bag den ved 180 grader i en time.
- Kagen køles af i formen inden den vendes ud af formen.
Ernæring
Kalorier: 4450kcalKulhydrater: 544gProtein: 57gFedt: 243gMættet fedt: 112gKolesterol: 441mgNatrium: 2185mgKalium: 3010mgFiber: 30gSukker: 247gVitamin A: 36888IUVitamin C: 68mgCalcium: 379mgJern: 20mg
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!