Mørbrad svøbt i bacon har efter min mening en virkelig god smagskombination med den bacon og så bliver den dejlig mør.

Mørbrad svøbt i bacon
Mørbrad svøbt i bacon har efter min mening en virkelig god smags kombination med den bacon og så bliver den dejlig mør.
Ingredients
- 600 g. Mørbrad
- 100 g. Bacon
- 0,5 liter Madlavnings fløde 8%
- Friskkværnet Salt
- Friskkværnet Peber
Instructions
- Mørbraden afpudses for sener og hinder. Krydres med salt og peber og svitses på panden til den får lidt farve.
- Læg mørbraden på et skærebræt. Hæld fløden i væden fra mørbraden til en pandesovs.
- Bacon vikles nu omkring mørbraden og den lægges i en smurt ildfast fad. Pande sovsen hældes over mørbraden og den sættes i ovnen.
- den startes med 225 grader i 10 min. og derefter ca. en halv time ved 160 grader. Så den lige brunes først inden den steges videre.
Noter
En god tilbehør til mørbraden kunne være som her på billedet Grøntsags gratin
Ernæring
Kalorier: 289kcalKulhydrater: 5gProtein: 26gFedt: 17gMættet fedt: 8gFlerumættet fedt: 1gEnumættet fedt: 2gKolesterol: 66mgNatrium: 1987mgKalium: 393mgFiber: 1gSukker: 3g
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!