Mørbrad med bacon svøb2

Mørbrad svøbt i bacon

Mørbrad svøbt i bacon har efter min mening en virkelig god smagskombination med den bacon og så bliver den dejlig mør.

Mørbrad med bacon svøb2

Mørbrad svøbt i bacon

Mørbrad svøbt i bacon har efter min mening en virkelig god smags kombination med den bacon og så bliver den dejlig mør.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 40 min
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Antal 6 Pers.
Kalorier 289 kcal

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Mørbraden afpudses for sener og hinder. Krydres med salt og peber og svitses på panden til den får lidt farve.
  • Læg mørbraden på et skærebræt. Hæld fløden i væden fra mørbraden til en pandesovs.
  • Bacon vikles nu omkring mørbraden og den lægges i en smurt ildfast fad. Pande sovsen hældes over mørbraden og den sættes i ovnen.
    Mørbrad med bacon svøb
  • den startes med 225 grader i 10 min. og derefter ca. en halv time ved 160 grader. Så den lige brunes først inden den steges videre.
    Mørbrad med bacon svøb1

Noter

En god tilbehør til mørbraden kunne være som her på billedet Grøntsags gratin

Nutrition

Kalorier: 289kcalKulhydrater: 5gProtein: 26gFedt: 17gMættet fedt: 8gFlerumættet fedt: 1gEnumættet fedt: 2gKolesterol: 66mgNatrium: 1987mgKalium: 393mgFiber: 1gSukker: 3g
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv et svar