Porto Bella Svampe med fyld Lavet på grill.
Et dejligt tilbehør til den anden grilmad man laver. Nemt og hurtigt og passer godt til de fleste ting.

Porto Bella Svampe med fyld Lavet på grill
Porto Bella Svampe med fyld Lavet på grill.
Et dejligt tilbehør til den anden grilmad man laver. Nemt og hurtigt og passer godt til de fleste ting.
Ingredienser
- 4 stk. Porto Bella svampe
- 125 g. Gedeost m/hvidløg (President Rondele m/hvidløg)
- 4 tsk. Frisk timian
- Friskkværnet Salt
- Friskkværnet Peber
- 10 g. Pinje kerner Øko
- 3 stk. Blomme tomater
Sådan gør du
- Svampene grilles først på lamel siden i 5 - 7 min.
- Inden fyldet skal i svampen skal oversiden pensles med olie.
- Nu skal fyldet i skålen i svampen. Gedeosten røres sammen med pinjekernerne og fyldes derpå i hullet i svampen. Et drys af timmian på toppen og krydres med salt og peber. Læg skiver af tomat på toppen.
- Gril dem nu på grillen i ca. 10 - 15 min. afhængig af temperaturen i grillen. God appetit.
Ernæring
Kalorier: 124kcalKulhydrater: 4gProtein: 3gFedt: 11gMættet fedt: 7gFlerumættet fedt: 1gEnumættet fedt: 1gNatrium: 196mgKalium: 22mgFiber: 1gSukker: 1g
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!