Frikadeller lavet af grønsager. En opskrift fra korsbæk avisen. En god alternativ uden kød.

Sigrids Urtefrikadeller
Frikadeller lavet af grønsager. En opskrift fra korsbæk avisen. En god alternativ uden kød.
Ingredienser
- 400 g. Kartofler
- 200 g. Rosenkål
- 300 g. Gulerødder
- 120 g. Rasp
- 70 g. Hvedemel Øko
- 1 stk. Løg
- 4 stk. Æg Øko
- Friskkværnet Salt
- Friskkværnet Peber
Sådan gør du
- Kartofler, Rosenkål og Gulerødder koges og køres gennem en kødhakker. (Kan også hakkes i en foodprocessor. )
- Rasp, mel, løg, salt og peber tilsættes og røres tilsidst sammen med æggene.
- Formes til frikadeller og steges til de er gyldne.
- Serveresmed brasede kartofler og stuvet grønlangkål.
Ernæring
Kalorier: 64kcalKulhydrater: 14gProtein: 2gFedt: 1gMættet fedt: 1gKolesterol: 1mgNatrium: 25mgKalium: 304mgFiber: 3gSukker: 2gVitamin A: 4302IUVitamin C: 22mgCalcium: 29mgJern: 2mg
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!