Stuvet Kålrabi

Stuvet kålrabi

Stuvet kålrabi er en rigtig efterårsret hvor det passer godt med et ekstra tilbehør til aftensmaden. Men kan også bruges som hovedret til eksempelvis stegt flæsk, frikadeller eller måske medister

Stuvet Kålrabi

Stuvet kålrabi

En rigtig efterårsret hvor det passer godt med et ekstra tilbehør til aftensmaden. Men kan også bruges som hovedret til eksempelvis stegt flæsk, frikadeller eller måske medister
5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 45 min
Samlet tid 1 t
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Antal 6 pers
Kalorier 314 kcal

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Kålrabi og kartofler skrælles og skæres i tern. Fyldes i en passende gryde og koges møre.
  • I en anden gryde smeltes smørret og melet røres i. Tilsæt nu vandet fra kålrabien og rør det ud i jævningen. Mælken tilsættes lidt efter lidt til det har en lind men kraftig jævning. Smag til med salt og peber.
  • Da vi ikke mener det skal blive til en helt ren mos bruger vi en håndmoser i stedet for en håndmikser til at mose kålrabien. Smag gerne til en ekstra gang for om der mangler salt eller peber.

Noter

Tips.
Tilbehør kan anbefales stegt flæsk, frikadeller, medister

Nutrition

Kalorier: 314kcalKulhydrater: 42gProtein: 8gFedt: 14gMættet fedt: 9gFlerumættet fedt: 1gEnumættet fedt: 4gKolesterol: 36mgNatrium: 142mgKalium: 871mgFiber: 9gSukker: 6g
Keyword kålrabi
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv et svar