Fuldkorns Kammerjunkere. Hvad er bedre på en af de første varme dage i foråret.. og der er koldskål på vej.
Hjemmebagte kammerjunkere… skønt 🙂
Prøv disse, de er virkelig gode.

Kammerjunkere
Kammerjunkere
Hvad er bedre på en af de første varme dage i foråret.. og der er koldskål på vej.
Hjemmebagte kammerjunkere... skønt 🙂
Prøv disse, de er virkelig gode.
Ingredienser
- 175 g. Hvedemel Øko
- 75 g. Fuldkornsspeltmel Øko (Eller evt. Grahamsmel)
- 2 tsk. Bagepulver
- 100 g. Rørsukker
- 100 g. Smør Øko
- 2 tsk. Vaniljesukker
- 2 stk. Æg Øko
- 0,5 stk. Citron (Skallen skal bruges)
Sådan gør du
- Bland de tørre ingredienser med citronskallen.
- Smulre smørret i de tørre ingredienser og sammel det til sidst med ægget.
- lav nu ca. 90 kugler på ca. 6 g. og tryk dem lidt flade med en finger.
- Bages i ovn på 150 grader i 15 - 20 min.
- Når de er bagt sættes de til afkøling så de vil blive sprøde.
Noter
Tips.
De er fantastiske til koldskål, som denne her på siden.
De er fantastiske til koldskål, som denne her på siden.
Ernæring
Kalorier: 25kcalKulhydrater: 3gProtein: 0.5gFedt: 1gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 0.04gEnumættet fedt: 0.2gKolesterol: 2mgNatrium: 28mgKalium: 2mgFiber: 0.1gSukker: 1g
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!