Bedstefar kage (kage med skæg)

Bedstefar kage (kage med skæg)

Denne kage er efterhånden en af de mere sjældne kager. Ofte vil folks første valg være chokolade eller drømmekage, det er dog ærgeligt da denne kage smager yderst fremragende. Ud over at smage godt, så er kagen også nem at lave og kræver ikke særlig mange ingredienser. Kagen hedder bedstefars skæg fordi, at man kan risikere at få en hvid afmærkning af toppen på overlæben, når man tager en bid af kagen – det er noget ungerne synes er ganske morsomt.

Bedstefar kage (kage med skæg)

5 fra 1 stemme
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time
Køkken Dansk
Antal 1 Bradepande
Kalorier 4436 kcal

Ingredienser
  

Bund:

Top (skæg)

  • 4 stk. Æggehvider Øko
  • 180 g Sukker Øko (Ca. )

Sådan gør du
 

Bund:

  • Ingredienserne røres sammen og fordeles i en bradepande. bages i ca. 15 min. ved 200 grader.

Top (Skæg)

  • Æggehviden piskes stift og sukkeret vendes i. massen smøres ud på kagen og bages igen ca. 15 min. ved 200 grader.'

Ernæring

Kalorier: 4436kcalKulhydrater: 625gProtein: 35gFedt: 207gMættet fedt: 44gFlerumættet fedt: 54gEnumættet fedt: 100gKolesterol: 57mgNatrium: 2738mgKalium: 683mgFiber: 6gSukker: 440gVitamin A: 9398IUVitamin C: 1mgCalcium: 371mgJern: 12mg
Har du prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv et svar