Bedstefar kage (kage med skæg)
Denne kage er efterhånden en af de mere sjældne kager. Ofte vil folks første valg være chokolade eller drømmekage, det er dog ærgeligt da denne kage smager yderst fremragende. Ud over at smage godt, så er kagen også nem at lave og kræver ikke særlig mange ingredienser. Kagen hedder bedstefars skæg fordi, at man kan risikere at få en hvid afmærkning af toppen på overlæben, når man tager en bid af kagen – det er noget ungerne synes er ganske morsomt.
Bedstefar kage (kage med skæg)
Ingredienser
Bund:
- 250 g. Margarine
- 250 g. Sukker Øko
- 1 stk. Æg Øko
- 4 stk. Æggeblommer Øko
- 4 kopper Hvedemel Øko
- 1 stk. Bagepulver Ca. 4 tsk
- lidt Let Mælk Øko Ca. 2 dl
Top (skæg)
- 4 stk. Æggehvider Øko
- 2 kopper Sukker Øko
Sådan gør du
Bund:
- Ingredienserne røres sammen og fordeles i en bradepande. bages i ca. 15 min. ved 200 grader.
Top (Skæg)
- Æggehviden piskes stift og sukkeret vendes i. massen smøres ud på kagen og bages igen ca. 15 min. ved 200 grader.'
Nutrition
Kalorier: 4354kcalKulhydrater: 625gProtein: 66gFedt: 179gMættet fedt: 36gFlerumættet fedt: 66gEnumættet fedt: 60gKolesterol: 990mgNatrium: 7677mgKalium: 623mgFiber: 6gSukker: 440g
Tried this recipe?Let us know how it was!